Haberler

Tony Blair'in Baldızı, Nasıl Müslüman Olduğunu Anlattı

Güncelleme:

İngiltere eski Başbakanı Blair'in Müslüman olan gazeteci baldızı Lauren Booth, Adana'da eğitim gören Suriyeli üniversite öğrencileriyle buluşup nasıl Müslüman olduğunu anlattı.

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'in eşi Cherie Blair'in üvey kız kardeşi Lauren Booth, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni (Adana BTÜ) ziyaret edip Rektör Aykut Gül ile görüştü. Blair'in Müslüman olan gazeteci baldızı Lauren Booth, Adana'da eğitim gören Suriyeli üniversite öğrencileriyle buluşup nasıl Müslüman olduğunu anlattı. Müslümanlığı seçiş sürecini aktaran Lauren Booth, "İran'ın Kum kentindeki Fatima al-Masumeh mabetini ziyaretim sonrası Müslümanlığı seçtim. Müslümanlığa her zaman ilgim vardı. Filistin'de gönüllü olarak çalıştım. Gazze direnişi beni çok etkiledi" dedi.

"TÜRKİYE'DE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Ziyaretin ardından Adana BTÜ Yeşiloba Yerleşkesi'ndeki Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğrenim gören Türk öğrenciler ile görüşen Lauren Booth, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

50 SURİYELİ ÖĞRENCİYLE BİR ARAYA GELDİ

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Lauren Booth, daha sonra Adana BTÜ Türkçe Öğrenim Merkezi'nde (TÖMER) Türkçe dil eğitimi alan 50 Suriyeli öğrenci ile bir araya geldi.

MÜSLÜMANLIĞI SEÇİŞ SÜRECİNİ AKTARDI

Müslümanlığı seçiş sürecini aktaran Lauren Booth, "İran'ın Kum kentindeki Fatima al-Masumeh mabetini ziyaretim sonrası Müslümanlığı seçtim.

"GAZZE DİRENİŞİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Müslümanlığa her zaman ilgim vardı. Filistin'de gönüllü olarak çalıştım. Gazze direnişi beni çok etkiledi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cherie Blair Tony Blair Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

CHP,Li:

ulan herkes müslüman oluyor tek biz cehepeliler kaldik. , biz niye duruyoruz, , sayin kilictarogluna bu konuyu bir sorayim bakalim. ne diyecek.

16
11
yanıtYanıtla
yildiz:

Biz zaten hakiki muslumndik ama DINI devlet islerine karistirmiyorduk

yanıt0
yanıt0
biliyoruz cicim:

50 tane suriyeli oğlan bunu öyle böyle müslüman yaptılar , anlattırmasın şimdi bize

2
21
yanıtYanıtla
rezil pislikler:

Ahanda şaşırdın herhalde ingiliz alman ve abd li paralı askerlere sunduğunuz hizmetler akşına gelmiş olmalı, , , kendi eşlerinizi sunduğunuz anlatılıyor, , sen önce bu pisliğinizi temizletyin, , ondan sonra, , o iğrenç partiler herkezin dilinde, , ,

yanıt1
yanıt2
biliyoruz cicim:

Böyle biri gelse deseki mevlanadan etkilendim müslüman oldum anlarım , suriyeli ülkesini bırakıp gelen insanlardan din olarak ne görmüşte müslüman olmuş , hikaye , arabın biri bunu çok iyi mutlu etmiş buda şükür demiş mesele bu

4
17
yanıtYanıtla
!!!!!!:

Ne kadar duyarsız çirkin yorumlar. . . Allah hepimizi ıslah etsinkadına da maşallah

14
3
yanıtYanıtla
Kemal NAZLIMobil-ANDROID:

Dünya İslamiyeti seçtiği zaman gerçek huzura kavuşacak.

11
3
yanıtYanıtla
Halil:

Araplardan reklam parasi Alan müsliman. Olup bizim akkoyunlari kandiriyor kabeye gidip seytan taslayip birton para birakiyorlar o parayida amerikayla araplar bölüsüp catir catir yer

5
8
yanıtYanıtla
pillow fighter:

bakın böyle de giyinebilirsiniz. . . ille de kapkara olmanıza gerke yok! ya da ece erken gibi :)) SADECE KAPANIN, ÖZENTİ OLMAYIN, SINIFSAL TAKILMAYIN, İL İLÇE TEŞKİLATLARINDAN TORPİL KOPARMAK İÇİN DEĞİL, ALLAH İÇİN SADECE ONUN İÇİN KAPANIN!

4
4
yanıtYanıtla
ZEPLİN:

AJANN.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title