Haberler

Adana Seyyar Satıcılar Zabıtaya Direndi, Polis Müdahale Etti

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, seyyar satıcı işgalindeki parkta temizlik operasyonu başlattı.

Seyyar satıcılar zabıtaya direndi, polis müdahale etti

ADANA Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, seyyar satıcı işgalindeki parkta temizlik operasyonu başlattı. Seyyar satıcılar ile zabıtalar arasında arbede çıktı. Caddeyi trafiğe kapatan seyyar satıcılara, Çevik Kuvvet polisleri biber gazıyla müdahalede bulundu. Merkez Seyhan İlçesi'nin Meydan Mahallesi'ndeki Barış Parkı'nda yöresel tatlı olan 'bici bici' satışı yapan seyyar satıcıları kaldırmak için zabıta ekipleri çalışma yaptı. Zabıta ekipleri seyyar satıcıların direnişi ile karşılaştı. Direniş karşısında biber gazı ile satıcıları dağıtan zabıta ekipleri ile esnaf arasında arbede çıktı. Malzemelere el koyan zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar arasındaki arbedeye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri müdahale etti. Polis desteğiyle çalışmasını tamamlayan zabıtalar, seyyar satıcıların tezgahlarına el koydu. Bu arada karşı koyanlara da biber gazlı müdahale etti. Seyyar satıcılar da taş ve sandalyelerle karşı koymaya çalıştı. Yaşanan arbedede iki çevik kuvvet polisi kafalarına taş gelmesi sonucu yaralanırken iki seyyar satıcı da yaralandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ALİ:

KUSURA BAKMA BELEDİYE EKİPLERİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI ORASI İNSANLARIN AİLE OLARAK GELDİKLERİ YERLER BÖYLE YERLERİ DAĞITARAK ESRARCILAR YOL AÇMIŞ OLUYORSUN TEMİZ YAPILAN YERLER BİR DAHA Kİ SEÇİMDE KAZANAMAZSIN BİTTİ ARTIK ADANA MACERAN . . . .

2
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

BELEDİYE TORBACILARA YER AÇIYOR. . O BİCİ BİCİCİLERİN SAYESİNDE AİLENİN GİREBİLDİĞİ TEK PARKI HÜSEYİN SÖZLÜ VE TERMİNATÖRLERİ TORBACILARA TEZGAH YAPACAK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title