Haberler

Ayrılmak İsteyen Sevgilisini ve Kızını Vurup İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Adana'da 26 yaşındaki Emre Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen 42 yaşındaki sevgilisi Fatma Taş'ı ve kızı 22 yaşındaki Gizem Taşar'ı tabanca ile yaralayıp, daha sonra aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı.

BARIŞMA İSTEĞİ KABUL GÖRMEDİ

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Fatma Taş ile konuşmak için evinin önüne gitti. Barışma isteğini reddeden Taş ile Arıkan arasında tartışma çıktı.

ANNE VE KIZI KURŞUNLARLA YARALANDI

Ayrılığı kabullenmeyen Arıkan, yanında taşıdığı tabanca ile Taş'a ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler Taş'ın vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Bu sırada annesini Arıkan'dan korumak isteyen Gizem Taşar'ın yüzünü de kurşun sıyırdı.

Taş, kanlar içinde yere yığılırken, Arıkan ise tabancayı başına dayayarak tetiği çekti.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralı Fatma Taş, Emre Arıkan ile hafif yaralı Gizem Taşar, çeşitli hastanelere kaldırıldı.

SEVGİLİYLE BİRLİKTE AĞIR YARALANDI

Tedavisi devam eden Taş ve Arıkan'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu, Taşar'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Taş Çukurova 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title