Haberler

Adana Şelaleye Düşüp Ölen Oğlun Kurtarmak İçin Suya Giren Baba Hala Bulunamadı

Şelaleye düşüp ölen oğlun kurtarmak için suya giren baba hala bulunamadıADANA'da geçen pazar günü piknik yapmak için gittikleri şelaleye düşerek ölen 7 yaşındaki oğlu Emir'i kurtarmak isterken akıntıya kapılan 42 yaşındaki Cemil Kızılkoca, hala bulunamadı.

Şelaleye düşüp ölen oğlun kurtarmak için suya giren baba hala bulunamadı

ADANA'da geçen pazar günü piknik yapmak için gittikleri şelaleye düşerek ölen 7 yaşındaki oğlu Emir'i kurtarmak isterken akıntıya kapılan 42 yaşındaki Cemil Kızılkoca, hala bulunamadı.

Yumurtalık İlçesi'nde yaşayan Kızılkoca ailesi 18 Eylül'de piknik yapmak için Aladağ İlçesi'ndeki Küp Şelalesi'ne gitti. Şelalenin yanında oyun oynayan Emir Kızılkoca, dengesini kaybederek suya düştü. Oğlunun akıntıyla sürüklendiğini gören Cemil Kızılkoca da kurtarmak için arkasından suya atladı. Kayalıkların arasından geçen ve şiddetli akıntılı olan suda sürüklenen baba ile oğlu gözden kayboldu. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yatak derinliği yer yer 9 metreyi bulan ve sık sık girdapların oluştuğu suda arama çalışmaları yapan ekipler, Emir Kızılkoca'nın cesedini 30 metre ileride buldu. Emir Kızılkoca'nın akıntıyla sürüklenirken başını kayalara çarparak hayatını kaybettiği belirlendi. Küçük çocuk, gözyaşları arasında toprağa verildi.

AFAD VE UMKE DESTEK ANKARA'DAN GELDİ

Kayıp olan baba Cemil Kızılkoca'yı arama çalışmaları devam ederken, ekipler, şiddetli akıntı nedeniyle kayalıkların arasında girmekte zorlanıyor. Ankara'dan gelen AFAD ve UMKE ekipleri, arama çalışmalarına katıldı. Dağlık arazi ve keskin kayalıklar nedeniyle arama kurtarma çalışması çok yavaş ilerliyor.

Küp Şelalesi'nin bulunduğu bölgede, geçmiş yıllarda da benzer kazaların meydana geldiğini belirten köylüler, "Balık tutmak için şelalenin altına giren insanlardan kaybolanlar oldu. Bazıları bir kaç gün içerisinde bulundu, bazıları ise 40-50 gün sonra çıkartıldı. Cemil Kızılkoca'ya da hemen ulaşılması mucize olur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yumurtalık Aladağ Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title