Haberler

Çü Adana Sağlık Yüksekokulu 153 Ebe ve Hemşireyi Mezun Etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Sağlık Yüksekokulu 2013-2104 akademik yılında mezun olan öğrencilerini Mithat Özsan Amfisi’nde düzenlenen törenle uğurladı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Sağlık Yüksekokulu 2013-2104 akademik yılında mezun olan öğrencilerini Mithat Özsan Amfisi'nde düzenlenen törenle uğurladı.

Törene Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın, ÇÜ Adana Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sait Polat, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Evşen Nazik, Yrd. Doç. Dr. Sevban Arslan, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu törenin açılış konuşmasını öğrenciler adına Yüksekokul birincisi Cemre Can Büyükdağ yaptı.

151'i hemşire 2'si ebe toplamda 153 öğrenci mezun ettiklerini belirten Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sait Polat, hemşirelik ve ebelik mesleğinin önemine değinerek, mezun olacak öğrencilerin üstün bir akademik formasyon ile yetiştirildiğini söyledi. Prof. Dr. Sait Polat, "Ülkelerin sağlık sistemi içerisinde Hemşirelik ve Ebelik mesleği giderek önem kazanan ve büyük değerler verilen meslekler olarak ön plana çıkmıştır. Son 10 Yılda Hemşire sayısını en fazla arttıran ikinci Avrupa ülkesi olmamıza karşılık, hemşire sayısında halen eksiğimiz var" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın ise, hazırlık ile birlikte 5 yıl boyunca eğitim gören ve Yüksekokulu bitiren öğrencilere teşekkür etti. Mezun ettikleri öğrencilerin Çukurova Üniversitesi olarak her zaman yanlarında ve desteğe hazır olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Yalçın, öğrencilerin yetişmesine katkı koyan akademik ve idari kadro ile ailelerine de teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlileri mini bir dinleti sundu. Törende ayrıca Adana Sağlık Yüksekokulu'nda görevli akademik aşama yapan öğretim üyelerine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sait Polat tarafından çiçek takdim edildi. Mezun olan 153 öğrenci sahneye davet edilerek yemin törenine geçildi.

Bugüne kadar bin 400'ün üzerinde ebe ve hemşire mezun eden ÇÜ Adana Sağlık Yüksekokulu'nun 153 öğrencisi daha hep birlikte yemin ederek mezun oldu. Tören Yüksekokul birincisi Cemre Can Büyükdağ'ın yaş kütüğüne plaket çakması, diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın'dan alması ve öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Sait Polat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title