Haberler

Adana Polise Kadın Pazarlayınca Yakalandılar

Adana'da kendilerini işadamı olarak tanıtan polislere kadın pazarlayan 35 yaşındaki Ahmet Babat ile 29 yaşındaki Mert Aydoğan, Ahlak Bürosu ekiplerince suçüstü yakalandı.

Adana'da kendilerini işadamı olarak tanıtan polislere kadın pazarlayan 35 yaşındaki Ahmet Babat ile 29 yaşındaki Mert Aydoğan, Ahlak Bürosu ekiplerince suçüstü yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyuva Mahallesi'nde oturan Ahmet Babat'ın kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Ahmet Babat'ı telefonla arayıp şehir dışından gelen iki işadamı olarak kendilerini tanıtan polisler, gece birlikte olabilecekleri kadın bulmasını istedi. Ahmet Babat, polislere adres verip gelmelerini istedi. Buluşma noktasına Ahmet Babat, arkadaşı Atakan M. ile fuhuş yapmaktan çok sayıda kaydı bulunan Feride A. ve Meltem D. ile birlikte geldi. Pazarlık yapan polisler, kadınlar için 300 lira verdikten sonra Ahmet Babat ve Atakan M.'yi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan Feride A. ile Meltem D., para karşılığı fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Feride A., "Eşimden boşandıktan sonra Mert Aydoğan bana fuhuş yaptırmaya başladı. 2 çocuğuma bakabilmek için kabul ettim. Sonra, Mert Aydoğan beni Ahmet Babat ile tanıştırdı, o da bana müşteri bulmaya başladı" dedi. Feride A.'nın ifadesi üzerine polis Mert Aydoğan da yakalandı. Zanlılardan Atakan M. ise sorgusunda, arkadaşı Ahmet Babat'ın fuhşa aracılık yaptığını bilmediğini, olay ile ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Feride A. ile Meltem D. serbest bırakılırken, Ahmet Babat, Mert Aydoğan ile Atakan M. adliyeye sevk edildi. Ahmet Babat ile Mert Aydoğan fuhuşa aracılık yapmak, çıkar temin etmek suçlarından tutuklandı. Atakan M. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyuva Aydoğan Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title