Haberler

3 Kadın Doktor Otomobilde Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Adana'da etkili olan sağanak yağışta yarım metre su biriken yolda otomobilleriyle mahsur kalan 3 kadın doktor için meslektaşları ve Cankur ekipleri seferber oldu.

Adana'da etkili olan sağanak yağışta yarım metre su biriken yolda otomobilleriyle mahsur kalan 3 kadın doktor için meslektaşları ve Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri seferber oldu.

Gece başlayan ve öğle saatlerinde kadar devam eden sağanak yağış nedeniyle merkez Yüreğir İlçesi'nin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Kışla Caddesi göle döndü. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ümmühan Herdem Eren yönetimindeki 01 DH 121 plakalı otomobil, yaklaşık yarım metre yüksekliğinde suyla dolu olan caddeye girince araç stop etti.

Dr. Eren ile beraberindeki 2 kadın meslektaşı araçta mahsur kaldı. Doktorların yardım istediği Cankur ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Meslektaşlarının da yardımına koştuğu kadın doktorların ikisi arkadaşları tarafından, Cankur ekipleri de Eren'i araçtan çıkartıp, yol kenarına getirdi.

OTOMOBİL ÇALIŞMADI

Daha sonra araca binen Cankur görevlileri yol ortasında kalan otomobili çalıştırmak istedi ancak elektrik aksamı su altında kaldığı için başarılı olamadı. Cankur görevlileri, çalışmaları izleyen ve otomobili çalıştırabileceğini söyleyen bir vatandaşı da ayakları ıslanmasın diye sırtına alıp, araca götürdü.

Tüm çabalara rağmen otomobil çalıştırılamadı. Yola şerit çeken Cankur ekipleri olay yerinden ayrılırken otomobilin kurtarılması için suyun çekilmesi beklendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title