Haberler

Adana Optimum, İş Ortaklarıyla İftarda Buluştu

Güncelleme:

Daha önce kent protokolü ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi yöneticileri, bu kez de kiracıları ile iftarda buluştu.

Paylaşım, dostluk ve kardeşlik duygularının daha güçlü yaşanmasına vesile olan Ramazan ayında, daha önce kent protokolü ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi yöneticileri, bu kez de kiracıları ile iftarda buluştu.

Rönesans Yönetim Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Sayın, Adana Optimum AVM Müdürü Şansın Özerdoğan ve tüm yönetim kadrosu, Baydöner Restoran'daki iftar yemeğinde konuklarını kapıda karşıladılar. Yemeğe, Avm'de yer alan mağaza yöneticileri ve marka temsilcileri yoğun bir katılım gösterdi.

Yönetim ve iş ortaklarının bol bol sohbet imkanı da bulduğu yemekte, Ramazan'da paylaşımın verdiği manevi huzur hep birlikte yaşandı. Yemeğe katılan tüm konuklara "40 yıl hatırı olan" kahve paketleri de armağan edildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür eden Rönesans Yönetim Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Sayın, "Alışveriş merkezlerimizdeki mağaza sahiplerini kiracılarımız değil, iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Onlarla Ramazan'ın manevi değerlerini hep birlikte yaşamak çok güzel" dedi.

AVM yönetimi, yemeğin sonunda konuklarını yine kapıda uğurlayarak, sağlık, bol kazanç ve başarı dileklerini yineledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title