Haberler

Adana Optimum'da Spor Festivali Coşkusu

Güncelleme:

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen Spor Festivali tatilin son günlerini renklendirdi.

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte deniz ve yaylalardan kentlere geçiş hızlanırken, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen "Spor Festivali" tatilin son günlerini renklendirdi.

Amatörden profesyonele 50 farklı spor dalında, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları sunan Decathlon tarafından düzenlenen festivale her yaş grubundan ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Sağlıklı yaşamın şartı olarak nitelendirilen sporu sevdirmek ve geniş kitlelere yaymak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılanlar, hem spor yaptılar hem de eğlendiler. Spor eğitmeni Gülben Çuhadar'ın zumba gösterisi ile başlayan etkinlikte şınav çekme, bisikletle dengede durma, paten kayma, basket atışı ve ip atlama yarışmaları ile pilates egzersizleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliklere katılanlar kadar, hareketli müzik eşliğinde onları izleyen ziyaretçiler de eğlenceli bir gün yaşadı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title