Haberler

Adana Okyanus Koleji Açılıyor

Güncelleme:

Eğitim sektöründe büyümeyi sürdüren Okyanus Kolejleri, Adana'da 18 yıldır faaliyette olan Ekinfen Koleji'ni bünyesine kattı...

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde 1996 yılından bu yana hizmet veren Ekinfen Koleji, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren Okyanus Kolejleri'nin 13. şubesiolarak hizmete devam edecek.

Adana - Mersin Otoyolu Batı (Karaisalı) bağlantısı Bulvarı'nda yer alan kampüste; Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kademeleri bulunuyor.

Okyanus Kolejleri'nin "Öğrenmeyi Öğretme" ve "Yetenek Merkezli Eğitim Modeli"ile hizmet verecek olan okul, gerek çalışanları gerekse sahip olduğu fiziki ve teknik altyapı ve özellikleriyle bölgenin kaliteli eğitim ihtiyacını karşılayacak.

Kampüs bünyesinde yer alan Fizik, Kimya, Biyoloji, Teknolojik Tasarım, Fen Teknolojileri laboratuvarlarında öğrencilere yaparak ve yaşayarak öğrenme imkanı sunulurken, spor salonları ve sanat atölyeleri de öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title