Haberler

Adana'nın 5 İlçesinde Elektrik Kesintisi

Adana'nın Yüreğir, Ceyhan, Karaisalı, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Aralık Pazar günü, Adana'nın Yüreğir İlçesi Levent Mahallesi Girne Bulvarı Toprak Mahsulleri Ofisi ve Adanava Hotel'e 08: 30-17: 00 saatleri arasında, Karaisalı İlçesi Selampınar Mahallesi Kaksan Karaisalı Kireç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 09: 00-17: 00 saatleri arasında, Sarıçam İlçesi Beyceli Mahallesi 62, 1045 ve 1039 sokaklara 09: 00-17: 00 saatleri arasında, Ceyhan İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ne 09: 30-11: 30 saatleri arasında, Sarısakal ve Gazi Osman Paşa mahallelerine 08: 30-17: 00 saatleri arasında, Osman Paşa Mahallesi'ne 08: 30-17: 00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Seyhan İlçesi Ova Mahallesi Osmanlı İnşaat, Pınar Öz Kağıtçılık ve Yavuz Plastik 09: 00-17: 00 saatleri arasında, İlçesi Karayusuflu Salmanbeyli, Karayusuflu Dervişler ve Karayusuflu Mürseloğlu mahalleleri 09: 00-15: 30 saatleri arasında, Barbaros, Mıdık, Yenibey, Şehitduran, Mestanzade, Bey, Sarıyakup, Sucuzade, Kocavezir, Karasoku, Dumlupınar, Alidede, Havuzlubahçe, Beşocak, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi mahalleleri 09: 00-12: 00 saatleri arasında, Şakirpaşa, Sakarya, Narlıca, Bahçelievler, İstiklal, Barış, Fevzipaşa, Emek, Demetevler, Ova, Uçak, Aydınlar ve Yeşilevler Mahalleleri ile Airport Hotel, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Şakirpaşa Havalimanı, Havalimanı Lojmanları, Sev AVM İnşaat Şantiyesi, Şenbayrak Petrol ve Postane İşletme Müdürlüğü 13: 00-16: 00 saatleri arasında, Yenidam, Gölbaşı, Karayusuflu Dörtağaç, Karayusuflu Köylüoğlu ve Karayusuflu Çaputçu Mahalleleri ile ASKİ Batı Atık Su Arıtma Tesisi ve Pilyem Kesimhanesi 09: 00-15: 30 saatleri arasında, elektriksiz kalacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüreğir Ceyhan Seyhan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title