Haberler

Adana Motosiklet, Hafif Ticari Araca Çarptı 1 Ölü, 1 Yaralı

Motosiklet, hafif ticari araca çarptı 1 ölü, 1 yaralıADANA'da hafif ticari araca arkadan çarpan motosiklettin sürücüsü yaralandı, yolcu 26 yaşındaki Ercan Kurt ise öldü.

Motosiklet, hafif ticari araca çarptı 1 ölü, 1 yaralı

ADANA'da hafif ticari araca arkadan çarpan motosiklettin sürücüsü yaralandı, yolcu 26 yaşındaki Ercan Kurt ise öldü.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Bulvarı ile Ramazanoğlu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki Çetin Bingöl'ün kullandığı 34 VMR 75 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak kavşakta Halit Sönmez yönetimindeki 34 BU 0749 plakalı hafif ticari aracın arka tamponuna çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü Bingöl ile yolcu konumundaki Ercan Kurt, yola savrulurken, motosiklet ise yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Ağır yaralanan Kurt, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çok kan kaybeden ve başından ağır darbe aldığı belirtilen Kurt, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BİLİNCİNİ AÇIK TUTMAK İÇİN YARDIM İSTEDİ

Ambulansın beklendiği sırada kendisinin de sağlık çalışanı olduğunu belirten motosiklet sürücüsü Bingöl, bilincini kaybetmemek için vatandaşların kendisiyle konuşmasını istedi. Şans eseri kaza yerinden geçmekte olan emekli bir doktor da Bingöl'ün elinden tutup, sorularak sorarak sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan Bingöl, olay yerine sevk edilen ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden Bingöl'ün durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title