Haberler

Adana Milletvekili Tümer, Medyada İlk Sıralarda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), milletvekillerinin çalışma performanslarına göre basında ne kadar yer aldıklarını tespit etmek için analizlerini çıkardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), milletvekillerinin çalışma performanslarına göre basında ne kadar yer aldıklarını tespit etmek için analizlerini çıkardı. Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer 9. sırada yer aldı.

Adı açıklanmayan CHP'li bir milletvekili tarafından yapılan araştırmaya göre basında en fazla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer alırken Kılıçdaroğlu'nu sırasıyla CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce izliyor.

Araştırma sonucuna göre CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcıları ve grup başkanvekillerinin de bulunduğu ilk 10'da 9. sırada yer aldı.

ADANA MİLLETVEKİLİ 4 BİN 181 HABERLE YER ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 76 bin 124 haberle birinci olurken Kılıçdaroğlu'nu sırasıyla Deniz Baykal 14 bin 818, Özgür Özel 6 bin 812, Sezgin Tanrıkulu 5 bin 837, Veli Ağbaba 4 bin 792, Gürsel Tekin 4 bin 709, Levent Gök 4 bin 540, Haluk Koç 4 bin 237, Zülfikar İnönü Tümer 4 bin 181 ve Muharrem İnce 4 bin 160 haberle izledi.

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, araştırmadan ve sonuçlarından haberi olmadığını ancak haberin özetini Ankara merkezli bir siteden okuduğunu ifade etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm milletvekillerinin ülkenin birliği, dirliği, güvenliği ve refahı için yoğun uğraş verdiğini ifade eden Tümer, "Bizim için önemli olan ülkemizin çıkarlarıdır. Basında yer almak ayrıca gurur kaynağıdır. CHP'yi ve milletvekillerini bu anlamda yalnız bırakmayan yaygın ve yerel medya kuruluşlarına, basın emekçilerine içtenlikle teşekkür ederim. Halkımızla diyalogumuzda çok önemli katkı sunan medya kuruluşlarının samimi destekleri bizi motive ediyor. Türkiye'nin kritik süreçten çıkması için yoğun bir mücadele veren CHP, ülkemizin sigortası konumuyla geleceğe ışık tutmaya devam edecek. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan tüm medya mensuplarına şükranlarımı sunarım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zülfikar İnönü Tümer Kemal Kılıçdaroğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title