Haberler

Adana Maskeli Market Soyguncuları Yakalandı

Adana'da marketten sigara ve 1500 lira çaldığı iddiasıyla aranan 2 şüpheli yakalandı.

Adana'da marketten sigara ve 1500 lira çaldığı iddiasıyla aranan 2 şüpheli yakalandı.

Seyhan İlçesi'ne bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde 64 yaşındaki Kadri Öztürk'e ait bir markete 20 Aralık'ta gelen yüzleri maskeli 2 kişi, pompalı tüfek çekerek sigara ve kasadaki paraları istedi. Öztürk'ün direnmesi üzerine soyguncular pompalı tüfeği ateşledi. Ancak tutukluluk yapan tüfek ateş almadı. Daha sonra sigara standına ve yazar kasaya yönelen soyguncular bin 500 TL ve yaklaşık 150 paket sigarayı alarak, motosikletle olay yerinden uzaklaştı.

Market sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıların eşkalini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. ABD ve Almanya ortak yapımı olan 2006'da gösterime giren 'V For Vendetta' filminin başrol oyuncu ve eylemci İngiliz vatandaşları tarafından kullanılan 'V' maskesine benzeyen maske kullandıkları da belirlenen şüpheliler, Vedat T. (20) ile İlker Ş. (22) evlerinde yakalandı.

'MARKET SAHİBİ YAŞLI OLDUĞU İÇİN PİŞMAN OLDUM'

Marketten sadece sigara çaldıklarını, sigarayı da sattıklarını belirten Vedat T.'nin, "Parasız kaldığım için arkadaşımla birlikte soygun yaptım. Yüzümüzün belli olmaması için de maske taktık.

Çok sevdiğim bir filmdeki kahramanın kullandığı maskeleri kullandık. Ancak amca yaşlı olduğu için soygun yaptığıma pişman oldum onun zararını ödeyeceğim" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Özlem avinamobilWeb@haberler.com:

Serbest kalsınlar daha çocuk onlar sahip çıksın devlet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title