Haberler

Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'na Doğru

Yerli ve yabancı atletlerin katılacağı 21 kilometrelik yarı maraton, pazar günü koşulacak Yarışmacılara toplam 145 bin lira ödül dağıtılacak.

Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek 21 kilometrelik Adana Kurtuluş Yarı Maratonu, pazar günü koşulacak.

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yılı anısına, pazar günü saat 10.00'da Atatürk Parkı önünden başlayacak yarı maraton kapsamında 4 kilometrelik halk koşusu, masterler ve engelliler kategorisi yarışları da düzenlenecek.

Çok sayıda yerli ve yabancı atletin katılmasının beklendiği yarışların kentin tanıtımına ve tarihi dokusuna önemli katkı sağlaması planlanıyor.

Toplamda 145 bin lira ödül verilecek yarışmanın startını, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, eski milli ve rekortmen maratoncular İsmail Akçay, Mehmet Yurdadön, Mehmet Terzi ve Adanalı rekortmen atlet Serap Aktaş verecek.

Yarışlara kayıt yaptıran sporculara, logolu madalya, tişört ve katılım belgesi dağıtılacak. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title