Haberler

Adana Kozan'daki Katliamın Nedeni 'Gizli Aşk' Iddiası

Adana'nın Kozan İlçesi'nde aynı aileden 5 kişinin katledilmesindeki sır perdesi 4'üncü günde aralanabildi. Ölenlerden birinin, cinayet şüphelilerinden birinin eşi ile ilişkisi olduğu anlaşıldı. Katliam gecesi alkollü halde gözaltına alınan İbrahim Açıkgöz ile birlikte arkadaşları Hamdi İnceli ve Murat Tosun da yakalandı. Cinayetleri Murat Tosun ile İbrahim Açıkgöz'ün işlediği, Hamdi İnceli'nin de onları olay yerine getirip götürdüğü belirtildi. Ölen Mehmet Doğan'ın Murat Tosun'un eşi ile ilişkisi olduğu iddiaları üzerine kurulan 'katliam fezlekesi' böylece tamamlanmış olurken, hedef seçilen Mehmet Doğan'ın dışında ölen biri çocuk 4 kişinin tek suçunun o evde bulunmaları olduğu ortaya çıktı.

İlçe merkezi yakınlarındaki çiftlik evinde 28 Mart gecesi meydana gelen olayda, besicilik ve çiftçilik yapan Mehmet Doğan (38), nikahsız eşi Ayşe Ayrancı (42), ağabeyi Hüseyin Doğan (46) ve nikahsız eşi Fatma Yavuz (43) ile oğulları Hakkı Doğan (8) av tüfeği ve tabancayla vurularak öldürüldü. Katliam evinden kurtulan, Fatma Yavuz'un ilk eşinden olan oğlu Görkem Temizkan'ın (20) ihbarı üzerine katliamla ilgili İbrahim Açıkgöz (40) gözaltına alındı.

'EV KAN GÖLÜNE DÖNÜNCE MİDEM BULANDI'

İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınan İbrahim Açıkgöz'ün ifadesi doğrultusunda arkadaşı Hamdi İnceli ile Murat Tosun da gözaltına alındı. İbrahim Açıkgöz'ün ifadesinde, gündüz Murat Tosun ve Hamdi İnceli ile birlikte alkol aldıklarını, İnceli'nin kullandığı otomobille Mehmet Doğan'ın evine geldiklerini belirterek, "Murat Tosun otomatik tüfekle evdekilere rasgele ateş açtı, ben sadece Hüseyin Doğan'ı tabancayla vurdum. Ev kan gölüne dönünce midem bulandı, fenalaştım kendimi dışarı attım. Sonra bizi olay yerine getiren Hamdi İnceli'nin kullandığı otomobille kaçtık" dedi. Hamdi İnceli de 2 şüpheliyi eve götürüp olaydan sonra geri aldığını itiraf etti.

EVİNDE MUSKA ÇIKTI

Evinde çok sayıda muska bulunan ve 'tuhaf bir kişi olarak' tanımlanan Mehmet Doğan'ın, eşiyle ilişkisi olması nedeniyle katliamı yaptığı ileri sürülen ve daha önce 17 yıl hapis yattığı ortaya çıkan Murat Tosun ise suçlamayı kabul etmedi. Tosun ifadesinde, "Ben kimseye ateş etmedim, kimseyi vurmadım" dedi.

3 şüphelinden Hamdi İnceli, jandarmanın geniş güvenlik önlemi altında nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, olayda kullanılan silahlar ve diğer deliller çuvalla adliyeye getirildi.

Diğer 2 şüphelinin sorgusu jandarmada devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Doğan Murat Tosun Kozan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title