Haberler

16 Yaşındaki Genç Kavgayı Ayırmak İsteyen Eniştesini Öldürdü

Güncelleme:

Adana'da 16 yaşındaki Yaşar Ö. alkol alırken tartıştığı babası İbrahim Ö. ile arasına giren eniştesi 30 yaşındaki Ahmet Özdemir'i bıçaklayarak öldürdü.

Adana'da 16 yaşındaki genç Yaşar Ö., babasıyla yaşadığı tartışma sırasında araya giren eniştesini bıçaklayarak öldürdü.

KAYINPEDERİNİ ZİYARETE GİTTİ

Merkez Sarıçam ilçesinin Akkuyu Mahallesi'ndeki olay dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada özel güvenlik olarak çalışan Ahmet Özdemir, iş çıkışı evine geldi. Eşi Ayşe ile oğlunu yanına alan Özdemir, olayın meydana geldiği Akkuyu Mahallesi'ndeki kayınpederi İbrahim Ö.'yü ziyarete gitti.

"KARŞINDAKİ BABAN, BİRAZ SAYGILI OL"

İbrahim Ö., damadı Ahmet Özdemir ile oğlu Yaşar Ö., geç saatlere kadar oturup, alkol aldı. Alkolün etkisi ile Yaşar Ö. ile babası İbrahim Ö., belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmayı sonlandırmak isteyen Ahmet Özdemir, kayınbiraderi Yaşar Ö.'yü kolundan tutup tartaklayarak, "Sen nasıl bir insansın. Karşındaki baban, biraz saygılı ol" diye uyardı.

ENİŞTESİNİ 5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Ahmet Özdemir, Yaşar Ö.'yü odadan dışarıya çıkardı. Yaşar Ö., bir süre sonra odaya geri dönüp, eniştesini 5 yerinden bıçakladı. Ahmet Özdemir, çağrılan ambulansla götürüldüğü TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

POLİS EKİPLERİ YAKALADI

Yaşar Ö., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Ahmet Özdemir'in cenazesi ise otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hacı Ömer Sabancı Ahmet Özdemir Sarıçam 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

ÇARŞI KARTALI:

LANET OLSUN ADANAYA!!!

12
7
yanıtYanıtla
TUĞRUL:

BABAYLA BERABER ALKOL MÜ ALMIŞ MEDENİ ŞEHİR ADANA

17
2
yanıtYanıtla
ADANA:

yine

13
0
yanıtYanıtla
İÇKİ İÇENİN SONU:

İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER. . .

12
1
yanıtYanıtla
General Keyboard:

Adana, Adana bulunmaz eşin.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADANA SELDEN MARAŞ YELDEN çekecek . . .

8
0
yanıtYanıtla
ufukMobil-ANDROID:

hepde adana ...)))

7
0
yanıtYanıtla
Hadi ya:

ARTIK her haberi adana diye okuyorum. Avrupa dahilll: )))

2
0
yanıtYanıtla
yalan yanlış haber:

yalan yanlış haber

0
0
yanıtYanıtla
Adaletsizler:

Adam icip icip cocugu dövüyomus her zaman artik cocuga tak etmis biseyi bilip bilmeden yargılıyolar böyle adaletinn. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title