Haberler

Babasını Kaybettikten Bir Hafta Sonra Motosiklet Kazasında Can Verdi

Güncelleme:

Antalya'da, babasının kardeşinin mezarı başında ölmesinden bir hafta sonra, motosikletiyle bariyerlere çarpıp hayatını kaybeden Murat Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Babasının ölümünden yalnızca bir hafta sonra sonra motosikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybeden 37 yaşındaki Murat Yılmaz'ın, kardeşinin trafik kazasında ve babasının da kardeşinin mezarı başında can verdiği öğrenildi.

BİR HAFTA ÖNCE BABASINI KAYBEDEN YILMAZ TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Uluslararası Motosiklet Festivalin'den dönerken motosikletiyle bariyerlere çarpıp babasının ölümünden bir hafta sonra hayatını kaybeden 37 yaşındaki Murat Yılmaz'ın cenazesi, Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde toprağa verildi.

BABASI KARDEŞİNİN MEZARI BAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Murat Yılmaz'ın babası 65 yaşındaki Muzaffer Yılmaz, Ramazan Bayramı'nın birinci günü, 5 yıl önce trafik kazasında ölen oğlu Refik'in mezarını temizlerken düşüp başını mezar taşına çarparak hayatını kaybetmişti.

AŞIRI HIZ NEDENİYLE BARİYERLERE ÇARPTI

Arkadaşlarıyla gittiği festivalden tek başına dönmeye karar veren Murat Yılmaz, 24 Temmuz'da Mersin- Antalya Karayolu'nun Dinek mevkiinde aşırı hız sonucu motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Ağır yaralanan Yılmaz, ambulansla Alanya Başkent Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım servisine alınan Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak pazar günü hayatını kaybetti.

EŞİ 3'ÜNCÜ ÇOCUĞUNA HAMİLEYDİ

Eşi Yeliz'in 3'üncü çocuğuna hamile olduğu Murat Yılmaz'ın cenazesi, Gazi Osmanpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında Toktamış Mahallesi Mezarlığı'nda babası Muzaffer Yılmaz'ın yanına defnedildi.

AİLE FERTLERİ İKİ ACININ GÜÇLÜĞÜYLE ADETA YIKILDI

Aile fertleri 5 yıl sonra bu kez aynı haftada iki acıyı birden yaşamanın güçlüğü ile yakınları tarafından tesilli edilmeye çalışıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yılmaz Manavgat Antalya Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (3)

rojMobil-ANDROID:

allah esine sabir vrsin topragi bol olsun aci buyuk ne yazikki.bide hiz yapmadalar ne iyi olur

2
0
yanıtYanıtla
Şahin:

Allah mekanını cennet eylesin ve Allah ailesine esine çocuğuna sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
Erzincanlı nur:

Çok üzüldüm, allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title