Haberler

Adana Intiharda Taciz Bunalımı Şüphesi

Intiharda taciz bunalımı şüphesi (2)EŞİ EVİ TERK ETTİBirgül Akpınar'ın intiharından eşi Gökhan Akpınar'ı sorumlu tutan yakınları, olay gecesi genç kocayı darp etti.

Intiharda taciz bunalımı şüphesi (2)

EŞİ EVİ TERK ETTİ

Birgül Akpınar'ın intiharından eşi Gökhan Akpınar'ı sorumlu tutan yakınları, olay gecesi genç kocayı darp etti. Hayatına son veren Birgül Akpınar'ın eşi Gökhan Akpınar, olay gecesi evini terk edip kayıplara karıştı. Karısının ölümünden sonra evine uğramadığını söyleyen komşuları, işsiz olan kocanın kısa süre önce çalışmaya başladığını belirtti. Komşuları, "Birgül, evlenip, gelin olarak bu eve geldi. Ekonomik sıkıntıları olduğu için eve bir kaç parça eşya almışlardı. Kocası uzun süreden beri çalışmıyordu, bir kaç ay önce çalışmaya başladı. Evde kavga gürültü hiç olmazdı. Kendi halinde yaşayan insanlardı. Taciz olayı hakkında da bir şey anlatmadı, haberimiz yoktu. Olay günü de kadının yakınları kocayı dövüp evden kovmuştu. Günübirlik işler yapan adam bir daha da gelmedi" dedi.

İCRA KAĞITLARI KAPIDA

Selahattin Eyyübi mahallesindeki olaydan sonra polisin kilitlediği evin kapısında GSM ve elektrik dağıtım şirketinden gelen borç bildirimi ve icra takibi tebligatları bulunuyor. Oturma odasında bir kanepe ile televizyon, salonda ise konsol bulunan evde başka eşya bulunmuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title