Haberler

Adana Geç Kaldığı Için Sınava Alınmayan Gence Başkan Sözlü Sahip Çıktı

Adana'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kalınca sınava alınmayan 19 yaşındaki Mehmet Kara'ya, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü de sahip çıktı.

ÖSYM'nin ilk kez uyguladığı kural gereği sınav için kapılar 09.45'te kapanırken, Adana'da Cebesoy Ortaokulu'na sınava girmek için gelen Mehmet Kara, kapıda kaldı. İçeri alınmayınca gözyaşlarına boğulan Mehmet Kara'ya Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent yardım elini uzattı. Levent'in bir arkadaşı, kafede garson olarak çalışan Mehmet Kara'nın bir yıllık eğitim ücretinin tamamını ödedi.

BAŞKAN DESTEK OLACAK

Bugün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret eden Mehmet Kara, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Gençlik Merkezi'nde eğitim görmekte olduğunu, çalıştığı iş yerinden sınav giriş yerine 30 saniye gecikince sınava alınmadığını belirtti. Başkan Sözlü, öğrenci Kara'ya yaşadığı mağduriyetten dolayı pes etmemesi gerektiğini, bundan sonraki tüm eğitim öğretim masraflarını karşılayacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Haluk Levent Mehmet Kara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title