Haberler

Adana Demirsporlu Futbolculardan Özköylü'ye "Dön" Çağrısı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un futbolcuları, istifa eden teknik direktör Osman Özköylü'ye görevine dönmesi çağrısında bulundu.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un futbolcuları, istifa eden teknik direktör Osman Özköylü'ye görevine dönmesi çağrısında bulundu.

Aytaç Durak Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular adına açıklama yapan Burak Çalık, zor bir süreçten geçtiklerini, sürecin sonucunda teknik direktör Özköylü'nün görevinden istifa ettiğini ve yönetimi kurulunun da onayladığını anımsattı.

Futbolcuların yönetim kurulunun aldığı kararlara saygı duyduğunu ancak bu süreçte Özköylü'nün tek sorumlu olduğuna inanmadıklarını ifade eden Burak, şunları söyledi:

"Yaklaşık 5,5 aydır hocamız ve ekibiyle ciddi bir uyum içerisinde çalışma süreci geçirdik. Bu sürecin de getirisi olarak futbolcu arkadaşlarım adına hocamızı takımımızın başında tekrar görmek istiyoruz. Burada tasarruf tabi ki yönetim kurulumuzundur. Kabul ederler veya etmezler veya Osman Özköylü geri gelir veya gelmez ama bizler, Osman Özköylü'yü tekrar takımın başında görmek istiyoruz. Tüm arkadaşlarımda vicdani olarak bir rahatsızlık var çünkü burada en az günahı olan insan ayrıldı aramızdan."

Takımda istikrar olmasının önemli olduğuna işaret eden Burak Çalık, "İstikrar yakalanması gerektiğine inanıyoruz. Eğer bunlar olmazsa üzülerek söylüyorum bugün buradan 20 oyuncu gider, yarın 20 oyuncu gelir ama bir 21 yıl daha bu hasret devam eder. Er ya da geç bir başarı gelecek. Gelecekse de Osman Özköylü ile gelecek" diye konuştu.

"Başkan da bize destek verdi"

Burak Çalık, Özköylü'nün görevden ayrıldığı haberini aldıklarında kulübün başkanı Sedat Sözlü ile görüştüklerini ve bu düşüncelerini aktardıklarını, Sözlü'nün de kendilerine anlayış gösterdiğini, ilgilendiğini belirtti.

Burak, "Doğru olan bu. Bunu herkes biliyor. Şu anda şehirde de büyük bir kenetlenme var. Herkes Osman Özköylü'nün bu takımı başarıya götüreceğini biliyor, inanıyor. Başkan da bize destek verdi. Özellikle bu konuşmayı da yapmak istedik" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü 14 Aralık'ta görevinden istifa etmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor Osman Özköylü Aytaç Durak Burak Çalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title