Haberler

Adana Demirspor, Vartaş Elazığspor'u 2-1 Yenerek Play-Off Finaline Yükseldi

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, play-off yarı finalinde Vartaş Elazığspor'u 90+4'te attığı golle 2-1 yenerek play-off finaline yükseldi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 3-2 kaybettiği play-off yarı finali 1. maçının ardından Vartaş Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak'ta oynanan mücadeleyi 2-1 ev sahibi Adana Demirspor kazandı.

Adana Demirspor'un ilk yarıdaki baskılı ve riskli oyununa karşın, mücadelede net pozisyon olmadı. İlk yarıda gole Elazığspor daha fazla yaklaştı fakat ilk 45'te gol sesi çıkmadı. Elazığspor, genç oyuncusu Berk Yıldız ile 47. dakikada öne geçti.

90+4'TE GELEN FİNAL

Adana Demirspor, 74. dakikada Abdülkadir Özgen ile eşitliği sağladı. Bu golün ardından tur için tekrar ümitlenen ev sahibi ekip, tüm riskleri alarak yüklendi. 6 dakika gösterilen uzatma bölümünde baskısını iyice artıran Adana Demirspor, 90+4'te Barış'ın golüyle final biletini aldı.

İlk maçı kendi sahasında 3-2 kaybeden Adana Demirspor, bu sonucun ardından playoff finalinde Multigroup Alanyaspor ile eşleşti.

İLK FİNALİST ALANYASPOR OLMUŞTU

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Multigroup Alanyaspor, sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti.

İlk maçta deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan Multigroup Alanyaspor, bu galibiyetle play-off finaline çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (9)

Yazıklarolsun sana Vural:

Yılmaz Vuralı Şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun. Türk Futbolunun yüz Karası. Maç sonu canlı yayında '''' Taraftara söyledim destekleyin yenemezsek ana avrat bize sövün ''''binlece çocuk ve aile izliyor bu ne terbiye. Nasıl örnek teşkil ediyorsun. Demekki ordaki küfürü sen hak ediyorsun

18
4
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

muthiş maçtı tebrikler şimşkler

11
4
yanıtYanıtla
şakir:

Elazığ 1-0 öndeyken öyle bir pozisyon kaçırdı ki fazlasıyla hak etti elenmeyi

15
0
yanıtYanıtla
Temeltepe:

Bir Sivaslı olarak, yiğit Elazığlı kardeşlerim adına çok üzüldüm. Gönüllerin şampiyonusun GAKGOŞ!

11
4
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

YAZIK OLDU ACIDIM ELAGIZA İÇİM PARÇALANDI HELE UZATMALARIN SON DAKİKASINDA ELENİP GİTMEK ÇOK ACI OLSA GEREK! OTURUP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYAN ELAGIZLILARI GÖRÜNCE İÇİM SIZLADI! İNSANLAR ACILARI YAŞADIKÇA OLGUNLAŞIRMIŞ SİZLERDE İNŞALLAH BÖYLE BÖYLE OLGUNLAŞIP ADAM OLACAKSINIZ! ÇÖKÜŞ BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR TRİLYONLARCA BORÇ KAÇAN FUTBOLCULAR TRANSFER YASAKLARI YÖNETİM KRİZLERİ VE KAYYUMLAR FALAN DERKEN GELECEK SENE BİZİ EPEY MUTLU EDİP SEVİNDİRECEĞE BENZİYORSUNUZ! ALLAH TIRNAĞINIZI UZATMASIN İKİ YAKAN

5
8
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI ZAZA EŞREF:

ADAMLIĞI SENDENMİ ÖĞRENECEZ KOFİK HADİ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNE SEN KENDİ DERDİNE YAN

yanıt0
yanıt0
ADANALI ZEYNEP:

ELAZIGA YAZIK OLMADI BELKİ İYİ OYNADILAR AMA COK TERBİYESİZCE DAVRANDILAR KALECİNİN SÜREKLİ DK YEMESİ FUTBOLCULARIN SÜREKLİ YATMASI DEMİRSPORLULAR FUTBOLCUNUN YANDAN GEÇİYOR YATIYORLAR HELE 15 20 TANE TARAFTARI GELMİŞ BİZ ONLARI NASIL GÜZEL KARSILADIK ONLAR YENİLDİKTEN SONRA HAYVANLAŞTILAR AMA YİNE DEMİRSPOR TARAFTARI BİŞEY YAPMADI BİDE BİZE DERLER HOLİGAN ASIL HOLUGAN ONLARMIŞ AMA OHHHHH KAZANDIK YA

yanıt0
yanıt0
fadime kaleye müslüm gol gol gol:

en azından kofik değilik

yanıt0
yanıt0
elazizliii:

elazığspor !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title