Haberler

Adana Demirspor'un Aklı Play Off'ta

Ptt 1'inci Ligi'nde play off oynamaya hak kazanan Adana Demirspor'un teknik direktör Yılmaz Vural, yaptığı değerlendirmede, "Rakip olarak o çıksa, bu çıksa, diye düşünmüyoruz" dedi.

Ptt 1'inci Ligi'nde play off oynamaya hak kazanan Adana Demirspor'un teknik direktör Yılmaz Vural, yaptığı değerlendirmede, "Rakip olarak o çıksa, bu çıksa, diye düşünmüyoruz" dedi.

Ligin normal sezonunun son haftasına girildiğini belirten Yılmaz Vural,  Aytaç Durak Tesisleri'ndeki açıklamada, "Giresunspor, Balıkesirspor, Vartaş Elazığspor'dan ikisi rakibimiz olacak. Küçük bir avantajımız ilk maçımızı dışarıda oynayacağız. Ama rakibin kim olacağını aklımıza getirmiyoruz" diye konuştu. Play off eşleşmesini merakla beklediklerini dile getiren Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

'21 YILLIK ÖZLEM BİTER'

"4 maç kaldı 4 maç sonra 21 sezonluk özlem biter. Bu kadro Süper Lig'de oynasa en azından düşmez. Bu kadroda Süper Lig'de oynamamış belki 1-2 oyuncu var. Rakiplerimizin maçlarını da izledim. Bizim takım kadar topla ilişkisi olan yok. Kontra ataklarla etkili olmaya çalışıyorlar. Bu ligde böyle bir futbol anlayışı olmuş."

'YEDEKLERİN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN OYNATACAĞIZ"

Şanlıurfaspor karşısında yedek oyuncularla sahaya çıkacaklarını belirten Yılmaz Vural, şöyle konuştu:

"Görmediğimiz Moro, Ferreira, Mendy, Ozan, Mahmut ve diğerleri, bu hafta kim oynamadıysa onu oynatacağız. Play off'lara nasıl kadroyla çıkacağımızı kesinleştirmiş olacağız. Altınordu maçı bana fikir verdi. Takımın topla ilgili bir sorunu yok. Gol pozisyonu bulmada problem yaşamıyoruz. Bu maçta 9-10 tane pozisyonumuz var. Ama topu kaybettiğimizde biraz daha dirençli hale getmeli, eşleşme konusunu düzeltmeliyiz. Rakibin oyununu güçleştirmeliyiz. O açıdan bu eksik olayını bu hafta çalışacağız. Kontra atağa çıkarken ne yapmalıyız, rakip kapandığında nasıl hareket etmeliyiz ona göre çalışacağız. Teknik, taktik anlamda gördüğümüz eksikleri gidereceğiz."

'OLUMLU GELİŞMELER YAŞANIYOR'

2 haftalık süreçte takımda olumlu gelişmeler yaşandığını söyleyen Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

"Play off'ta hangi şehre gideceksek ona yakın bir yerde konaklayacağız. Orada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben gelmeden duyduğum şeylerle ilgili 2 haftalık çalışma sürecimde çok olumlu gördüklerim oldu. Oyuncuların birbirleriyle ilişkileri konusunda ve dışarıda tartışılan en büyük sorun takımın dinamiği yönünde. Takım bomba gibi oldu. Gidişat Allah bozmasın iyiye gidiyor. Şanlıurfaspor maçı benim için çok önemli. Bazı oyuncular yorgun olduğunu söyledi. Hem onları dinlendirmek hem de fiziksel, ruhsal ve taktiksel anlamda onları hazırlayacağız. Oyuncularım, şampiyonluk yolundaki mücadelelerinde, daha fazla çalışmak istediğini söylüyorlar. Bu çok sevindirici bir durum."

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Yılmaz Vural Aytaç Durak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title