Haberler

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor Maçına Odaklandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligde play-off şanslarının devam ettiğini belirterek, "Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ligde play-off şanslarının devam ettiğini belirterek, "Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde geçen hafta sahalarında 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçında oyuncularının çok iyi performans sergilediğini, ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını kaydetti.

Ligin kalan bölümüne odaklanacaklarını aktaran İpekoğlu, "Play-off şansımız devam ediyor. Ligin sonu yaklaşıyor, alt sıralardaki takımlardan da birçoğu puan kaybı yaşadı. Üst sıralardaki takımlara ne kadar yakınsak alt basamaktaki ekiplere de o kadar uzağız. Birçok gol pozisyonu ürettiğimiz Balıkesirspor maçında bir de seyirci açısından bakıldığında, iç sahada bu mağlubiyeti istemiyorduk. 'Futbolun içinde bunlar var.' deyip geçeceğiz." diye konuştu.

Engin İpekoğlu, ligin 23. haftasında 3 Mart Cuma günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacakları maçta puan ya da puanlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden İpekoğlu, "Şanlıurfaspor maçında puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yapacağız. Genel anlamda baktığımız zaman Şanlıurfaspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve bizim de yaşadığımız mağlubiyetlerle bu maçın zor olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar sürüyor

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma organizasyonunun ardından taktik çalışma yaptı.

Kulüp başkanı Sedat Sözlü de antrenmandan önce teknik heyet ve oyuncularla toplantı yaparak, takımın yanında olduklarını belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Şanlıurfaspor Balıkesirspor Aytaç Durak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title