Haberler

Ünal Karaman Ağlamaklı Oldu İsyan Etti: Kahpece Planlar Yapmasınlar

Güncelleme:

Adana Demirspor'un hocası Ünal Karaman, 'kulüp 3 puan silme cezası alacak' haberlerine masaya yumruğunu vurarak "Bizim üzerimizden kahpece planlar yapmasınlar" dedi.

PTT 1. Lig ekibi Adana Demir spor'un teknik patronu Ünal Karaman, spor basınına yansıyan 'kulüp 3 puan silme cezası alacak' haberlerine isyan etti. Masayı yumruklayan Karaman, "Bizim üzerimizden kahpece planlar yapmasınlar" dedi.

"BİLİNÇLİ BİR NESİL YETİŞECEK"

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, sahasında oynadığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3-3 berabere kalırken, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Çanakkale Şehitlerimizi ve geçmiş tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla analım. O bizim destanımız. Sonra coşkuyla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız var. Çocuklarımız dualarını eksik etmeyecekler atalarına, onlara bu toprakları armağan edenlere ve bilinçli bir nesil yetişecek.

"KAHPECE PLANLAR YAPMASINLAR"

"Geçtiğimiz hafta içerisinde bir algı operasyonu oluştu. Bu saha içerisinde de 23 Nisan kutlamalarını yapabilecek yaşta, çapta çocuklar mücadele ediyor. Siz bu çocukların emeği üzerinden kalkıp bir kumpas hareketi oluşturuyorsunuz. Arkadaşlar bizim mazimiz temiz. Bir lira, bir kuruş, bir gol, bir puan, Allah bana yaşatacaksa, haram zıkkım olsun derim. Geldiğim günden beri aynı şeyi söylüyorum. Bir emek bu kadar basit çalınmaz. Çalınmamalı. Allah bana yaşatacaksa yaşatmasın, ayıptır ya. Bu çocuklar alın teri döküyor, alın teri. Siz kalkıyorsunuz, o diyorsunuz, bu diyorsunuz. Yazık günah değil mi? Arkadaşlar bir kez daha söylüyorum. 'Kişi, kendinden bilir işi' bu çocukların üzerine, bizim üzerimize kahpece plan yapmasınlar. Biz şampiyonluğu kaybedebiliriz, şampiyon olmayabiliriz, ama olacağız da... Onlara inat olacağız. İlk defa söylüyorum bunu. Yazsınlar altını çizsinler. Ama bu çocuklar üzerinden bizim üzerimizden plan yapmasınlar. Kendileri biliyorsa o işleri onlara yakışır. Yapıyorlar da, helal-i hoş olsun onlara. Ama çok yakıştırıyorum." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Adana Demirspor Ünal Karaman Çanakkale Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title