Haberler

Adana Demirspor'da Transfer Çalışmaları

Kulüp 2. Başkanı Gökoğlu: "Orta saha oyuncusu transfer edeceğiz, araştırıyoruz. Almış olmak için transfer yapmayacağız, iyi transfer yapmalıyız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Orta saha oyuncusu transfer edeceğiz, araştırıyoruz. Almış olmak için transfer yapmayacağız, iyi transfer yapmalıyız" ifadesini kullandı.

Gökoğlu, açıklamasında, daha önce verdiği "1940 meşale yakacağız" sözünü hatırlatarak, bunu unutmadığını, uygun bir zamanda yakacaklarını belirtti.

Tribünlerde pankart açma yasağı olduğunu anımsatan Gökoğlu, "Arkadaşlar hep beraber yapıcı olmalıyız, yıkıcı olmamalıyız. Tüm Adana Demirsporlular, valiliğimiz, emniyetimiz, herkese diyoruz, 'O sene bu sene olsun'. Sezon açılışında Türkiye Futbol Federasyonu kuralları geçerlidir, pankart ve meşale yasaktır. Cezamızı arttırabilirler, sağduyulu davranmamız gerekir" görüşlerini yazdı.

Gökoğlu, bir taraftarın "Orta saha oyuncusu transfer edilecek mi?" şeklindeki sorusunu ise "Orta saha oyuncusu transfer edeceğiz, araştırıyoruz. Almış olmak için transfer yapmayacağız, iyi transfer yapmalıyız" diye cevapladı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title