Haberler

Adana Demirspor, 4 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Galatasaray'dan Umut Gündoğan, Fenerbahçe'den Hakan Cinemre ve Erman Taşkın ile Gençlerbirliği'nden Artun Akçakın ile anlaştı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Umut Gündoğan, Hakan Cinemre, Erman Taşkın ve Artun Akçakın ile sözleşme imzaladı.

Mavi-lacivertli takımın kiralık anlaştığı Galatasaray'dan Umut Gündoğan, Fenerbahçe'den Hakan Cinemre ve Erman Taşkın ile Gençlerbirliği'nden Artun Akçakın için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

"MBENGUE ABLAYE İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Başkan Vekili Ümit Onatça, törende, transfer çalışmaları kapsamında Senegalli oyuncu Vieux Mbengue Ablaye ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, bu futbolcuyla ilgili en kısa sürede mutlu sona ulaşmayı düşündüklerini söyledi.

Transfer konusunda son derece titiz davrandıklarını aktaran Onatça, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiğince hem takımın ahengini bozmayacak hem de ihtiyacımız olan futbolcuları almak istiyoruz. Bu konuda hocalarımız çok titiz davranıyor. Almış olmak için futbolcu almayacağız. Bize yakışır oyuncular almak istiyoruz. Yeni transferlerimizin kaliteli, düzgün ve bize yakışan oyuncular olduğunu düşünüyoruz. Bu futbolcular ciddi eksiklerimizi tamamlayacaklar."

Onatça, takımın ligde iyi bir hava yakaladığını şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını bildirerek, şehri daha da hareketlendirecek projeler hazırladıklarını kaydetti.

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Yeni transfer Umut Gündoğan ise transfer sürecinde önceliğinin Süper Lig olduğunu, görüştüğü takımlar bulunduğunu ancak çeşitli nedenlerden dolayı anlaşamadığını söyledi.

PTT 1. Lig'de ise önceliğinin Adana Demirspor olacağı konusunda söz verdiğini aktaran Gündoğan, "Çünkü Adana Demirspor üst sıralarda, şampiyonluğa oynayan genç bir takım. Bu takıma geldim, mutluyum. Şampiyonluk yolunda da önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Hakan Cinemre ise Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu aktararak, takımın şampiyonluğa oynadığını, kendisinin de bunun bir parçası olmak istediğini bildirdi.

Erman Taşkın da büyük bir camiaya geldiğini anlatarak, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak istediğini ifade etti.

ARTUN AKÇAKIN: ADANA DEMİRSPOR KISMETİ İKİNCİ YARIYAYMIŞ

Artun Akçakın ise sezon başından buyana Adana Demirspor'a gelmeyi çok istediğini ancak olmadığını anlatarak, "Kısmet ikinci yarıyaymış. Futbolcusuyla teknik ekibiyle çok iyi bir takıma geldiğime inanıyorum. Atacağım gollerle inşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından futbolcular sözleşmeyi imzaladı.

Törene Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Ertuğrul Doğaner ve Hukuk İşleri Sorumlusu Demet Ertem de katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Artun Akçakın Umut Gündoğan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Tayyipçi:

bu sene süper ligdeyiz inşallah Allahına kurban adanademirim

13
3
yanıtYanıtla
TURBEY:

Eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek :)

3
12
yanıtYanıtla
01ADSMobil-ANDROID:

ALLAH KISMET EDER İNSALLAH BUYUK TARAFTAR BUYUK TAKİM

13
2
yanıtYanıtla
Toros Kaplan Mobil-ANDROID:

Adanaspor taraftarı olarak mavi şimşekleri gönülden destekliyoruz bu transfer ler demirspor a hayırlı olsun

12
2
yanıtYanıtla
erhan:

süper transferler yapmışlar helal olsun samet Aybaba ve ünal karamana , adanademirspor demir gibi süper liğe giriş yapacak , , , Toros civcivleri de küme düşmeye oynasın :)

6
1
yanıtYanıtla
MAVİ LACİVERT:

HEDEF SÜPER LİG GENÇLER ONA GÖRE OYNAYIN!(ANTİ_TURUNCU)

6
0
yanıtYanıtla
kara ali:

bunlarin dördüde hacimi nee. . . hepsinde sakal

2
2
yanıtYanıtla
orhan cız:

yolunuz açık olsun ümidimiz şampüyonluk

2
0
yanıtYanıtla
MUSTI 07:

umarım bu sene şampıyon olacaz

1
0
yanıtYanıtla
yenerkibar:

gençler güzel futbol kendinizi aşın türk futbolunu daha ilerilere taşıyın seyredecem sizi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title