Haberler

Adana Demirspor'da Galibiyet Hesapları

Güncelleme:

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, tüm Adanalı futbolseverleri pazar günü oynayacakları Adanaspor maçına davet etti.

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, tüm Adanalı futbolseverleri pazar günü oynayacakları Adanaspor maçına davet etti, "İyi bir mücadele sonra maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Bu süreçte daha çok kenetlenmenin gerektiğini belirten Tamer Gülcan, "Başarı, birlik ve beraberlikten geçer. Biz de bu kenetlenmeyi en üst seviyede yapacağız. Taraftarıyla, camiasıyla tek yumruk, tek güç olup özlenen tabloyu yaratacağız" diye konuştu.

Geçtiğimiz lider Kayseripor'la oynadıklarını, bu hafta da Adanaspor derbisini kazanmak istediklerini söyleyen Tamer Gülcan, şöyle devam etti:

"Bizim için gerçekten Adanaspor derbilerinin önemi farklı. Maça kazanmak için çıkacağız. Takımımız maça oldukça iyi bir şekilde hazırlandı. İnşallah bu hafta Adanaspor maçını da kazanarak şanpiyonluk yolunda bir adım daha atmış olacağız. Adanaspor bizim kardeş takımımız. Adanaspor-Adana Demirspor maçları her zaman güneyin önemli bir derbisi olmuştur. Bu derbide tüm Adanalı futbolseverleri maça davet ediyoruz. İyi bir müsabaka olacak. Mutlaka galibiyetle ayrılacağız. Bizim takımımız şu anda bu güce sahip."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Adanaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title