Haberler

Adana Demirspor Başkanı Sözlü: "Yılmaz Vural'la Vedalaştık"

Konya'da Multigroup Alanyaspor'la oynadığı final maçını kaybederek Spor Toto Süper Ligi'ne çıkma fırsatını kaçıran Adana Demirspor'un Başkanı Sedat Sözlü, teknik direktörleri Yılmaz Vural'la vedalaşma kararı aldıklarını açıkladı.

DHA'YA ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI

DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulunan Başkan Sedat Sözlü, kulübüyle ilgili konularda bilgi verdi. Yılmaz Vural'la 1 ay artı 1 yıllık sözleşme yaptıklarını ifade eden Başkanı Sözlü, şöyle devam etti:

"YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARIYORUZ"

"Sevgili hocamızla yaptığımız sözleşme 1 aylıktı. Ek madde ile takım Süper Lige çıkarsa 1 yıl daha çalışacaktık. Ama Süper Lig'e çıkamadık ve Yılmaz Vural'ın kulübümüzle olan sözleşmesi otomatik olarak sonlanmış oldu. Sayın Vural'la vedalaştık. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir çalışma ortamımız oldu. Ancak, başaramadık. Şu an biz de yeni teknik direktör için arayışa başladık."

KONGRE KARARI

Mevcut yönetimin güçlendirilmesi için olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını da ifade eden Başkan Sözlü, şöyle konuştu:

"15 gün içerisinde genel kurul yapmak için karar aldık. Hedefimiz yeni sezona daha güçlü bir yönetimle girmek. Yeni sezonda Adana Demirspor'u Süper Lige taşımak için daha çok çalışacağız. Yeni yönetimde yer almak isteyen arkadaşlarımız var. Onların güç ve enerjilerinden de faylanmak için güçlü bir liste ile genel kurulumuzu yapacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Yılmaz Vural Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title