Haberler

Adana Demirspor-Antalyaspor Maçının Ardından Olaylar Çıktı

Güncelleme:

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde oynanan Adana Demirspor-Antalyaspor rövanş maçının ardından olaylar yaşandı.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve Adana Demirspor'un 2-0 yendiği, ancak Antalyaspor'un ilk maçı sahasında 3-0 kazanmasından dolayı finale yükseldiği karşılaşmanın ardından, ev sahibi takım taraftarları tribünlerdeki koltukları sökerek sahaya atıp, hakem yönetimine tepki gösterdi. Müsabakanın tamamlanması sonrası saha içerisinde futbolcular arasında da tartışma yaşandı.

TARTIŞMAYA YUSUF ŞİMŞEK DE DAHİL OLDU

Tartışmaya Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek de dahil oldu. Futbolcular arasındaki tartışma soyunma odası koridorunda da devam etti. Polis ve özel güvenlik ekipleri, taraftarların sahaya inmemesi için tribünler önünde güvenlik önlemi aldı.

KOLTUKLARI SÖKÜP SAHAYA ATTILAR

Bazı taraftarlar ise tribünlerdeki koltukları sökerek polis ekipleri ve rakip takımın futbolcularına doğru attı. Taraftarlar tribün kenarlarındaki camları kırarak, bazı tellere de zarar verdi.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

İlk maçı 3-0 kazanan Antalyaspor'un finale yükselmesiyle Adana Demirsporlu çoğu futbolcu gözyaşı döktü. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular taraftarlarını selamladı. Polis ekipleri, yaşanan olayların daha da büyümemesi için stat çevresinde önlem aldı.

















Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Yusuf Şimşek Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (62)

gözlemci:

adana demirsporun hakkı, osmanlıspor maçında yendi, o maçla birlikte adana demirin ipi çekildi, osmanlıspor süper lige çıkarıldı.

27
4
yanıtYanıtla
AyMobil-IOS:

Ulan bi takimin hakki ancak böyle yenir Osmanlisporu cikara bilmek icin hak yemek AKP kaninda var melih gökceki takimini ne yapip yapip cikardilar

13
8
yanıtYanıtla
BİLGİNİZE BENDEN SÖYLEMESİMobil-IOS:

Finaldende antalya çıkacak demedi demeyin neden mi? Ampul onu istiyor o Yüzden !!

12
7
yanıtYanıtla
Mustafa 07:

ACABA NE KADAR TESADÜF ŞAMPİYON OLAN TAKIMLAR AKP BÖLGESİ PLAY OF FİNALE KALAN IKI TAKIM AKP BELEDİYESİ MAĞDEM OYLE AKP LİGİ KURULSUN BU ŞEHİR TAKIMLARI ORDA OYNASIN AKPLİ BELEDİYELER VE DİĞERLERİ. .

10
6
yanıtYanıtla
HULAGU:

ADANA DEMİRİN SÜPER LİGE DİREK ÇIKMASI HAKKIYDI Bİ TAKIM OYUNLARLA İKTİDAR YANLISI OSMANLISPOR SÜPER LİGE ÇIKARILDI ADANA PLAYOFFA İTİLDİ ADANA HALKI BUNUN HESABINI SEÇİMLERDE SORMALIDIR ALIN SİZE FIRSAT

11
5
yanıtYanıtla
CUKUROVALI34mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

SAMSUNSPOR SUPER LIGDE DIYEBILIRIZ ARTIK

12
4
yanıtYanıtla
mahmutmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adanademirspor 1.lige yakışmıyor. Taraftarı sorunlu , iyi olmuş.

4
12
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

MAVİ EŞŞEKLER ADANA SİZİNLE GURUR DUYUYOR!

3
13
yanıtYanıtla
sungur:

gökçek in takımı Osmanlıspor u lige çıkardılar, adanademiri yediler

12
3
yanıtYanıtla
freedom_58:

iyiki çıkamadı baksana teröristten farkları yok.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title