Haberler

Adana Demirspor'a Altyapı Dopingi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, takımın ilk 11’inde altyapıdan hiç oyuncu bulunmamasının camiayı üzdüğünü belirterek, var güçleriyle bu konuya öncelik vereceklerini kaydetti.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, takımın ilk 11'inde altyapıdan hiç oyuncu bulunmamasının camiayı üzdüğünü belirterek, var güçleriyle bu konuya öncelik vereceklerini kaydetti.

Adana Demirspor Altyapı Tesisleri'nde basın açıklaması düzenleyen Gülnar, takıma katkılarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile takımın yeni başkanı Sedat Sözlü'ye teşekkür etti.

Altyapıdaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yapan Edip Gülnar, tesislerdeki eksikliklerin giderildiğini ve TCDD'den aldıkları 2 alana yeni binalar yapacaklarını ifade etti. Antrenmanlara da başladıklarını anlatan Gülnar, hocalarla ilgili düzenlemelerin tamamlandığını ve sadece 2 kaleci hocası alacaklarını söyledi. Altyapıda uzun yıllar çalışmalar yaptığını vurgulayan Edip Gülnar, şöyle devam etti:

"Maalesef şuanda hiç altyapıdan bir tane oyuncu olmaması bizi çok üzüyor. Adana Demirsporluları da üzüyor. Onun için var kuvvetimizle buna öncelik vereceğiz. Tek hedefimiz Adana Demirspor'u eski düzeyine getirip kolej takımı yapmak. Benim olduğum yerde disiplin olur. Burada hiçbir hoca gelip laylaylom yapıp gitmeyecek. Burada bir hoca çalışacaksa benimle adam yetiştirecek. Tek hedefi Demirspor'a yakışır, Demirspor ahlakıyla büyümüş üst yapıya adam kazandırmak."

"DIŞARIDAKİ DURUMLARI BİLE TAKİP EDİLECEK"

Ailelere de seslenen Adana Demirspor Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, velilerin içlerinin rahat olması gerektiğini ve çocukların Adana Demirspor Altyapısı'nda her zaman güvende olacaklarını anlattı. Çocukların eğitim hayatlarından sosyal hayatlarına kadar her şeyiyle de ilgileneceklerini dile getiren Gülnar, bütçe konusunda da takım yönetiminin kendilerini mağdur etmeyeceğini ifade ederek, "Disiplin ön planda. Bundan sonra Demirspor'da sahanın içinde bir tane hakemle, karşı rakiple konuşan adam göremeyeceksiniz. Altyapının maçı olduğu zaman bir ben konuşurum. Haksızlığa tahammül edemem. Sporcunun, dışarıdaki durumları bile takip edilecek. Bu sene altyapıya daha çok önem verilecek. Herkes bilsin, istediğimiz altyapıyı hazırlayacağız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Hüseyin Sözlü Gülnar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title