Haberler

Adana Demirspor: 1 Gaziantep BŞ Belediyespor: 1

Güncelleme:

Adana Demirspor PTT 1.Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak son 5 haftada sahasında 2 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

Adana Demirspor PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak son 5 haftada sahasında 2 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kılıç, mavi-lacivertli taraftarın desteğine dikkat çekerek, "Psikolojik bir savaş, muhteşem bir seyirci. Biz bile kenarda oynamak istedik. Golü ikinci yarının başında yedikten sonra takımımın gösterdiği o istek ve arzu açısından çok mutluyum. Burada puansız gideceğime çok üzülürdüm. Bizim için önümüzdeki hafta oynayacağımız maçın önemi daha da arttı" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Onur Bulut, Adana'dan puansız dönmenin kendilerini üzeceğini belirterek, "Gönül istedi ki 3 puan alalım. Bir puan nasipmiş. İnşallah bu bir puanın önemini bu hafta oynaacağımız TKİ Tavşalı Linyirt maçı ile birleştirir ve yukarı daha da yaklaşırız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kaptanı Ali Sakal, son dakikada attıkları gol ile maçı 1-1 tamamladıklarını hatırlatarak, Adana Demirspor maçını unutup bundan sonra oynayacakları maça konsantre olacaklarını söyledi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

"Herhalde ender oynanan müsabakalardan birini daha oynadık" diyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, "İlk yarı için çok fazla yorum yapmaya gerek yok. İlk yarı arzuladığımız oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı başlangıcından sonuna kadar gerçekten Adana Demirspor'un kimliği gibi oynandı. Goller atıldı, gol pozisyonlarına girildi. Ama bir türlü ikinci golü bulamadık. Bugünün geneline baktığımız zaman çok istekli bir ikinci yarı oynadık.

Ama bugün gol olmama adına top bizi sevmedi, işin kötüsü bu" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor'dan Nurullah Kaya, futbolun acı kurallarından birinin atamazsan bir şekilde yersin ilkesi olduğunu vurgulayarak, "Çok fazla gol pozisyonu olmayan bir rakip takım karşımızda, özellikle ikinci yarıda. Bugün bulduğumuz bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyince böyle istemediğimiz bir skorla ayrılıyoruz" dedi.

"Atamayana atarlar" diyen Adana Demirspor'dan Ufukhan Bayraktar, "Böyle bir şey oldu. Üzgünüz, aldığımız puana sevinemiyoruz. Çünkü içeride oynadığımız bir maç. Haftalardır içeride galip gelemiyoruz. Önümüzde Kartal maçı var. İnşallah bu maştan galip ayrılır ve üst sıralara tırmanırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Adana Demirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title