Haberler

Adana'dan Kısa Kısa

Aladağ'da düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

Aladağ'da düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

Aladağ Kaymakamlığı tarafından düzenlenen turnuvada POS MEB spor takımı, Aladağ Jandarma spor takımını 7-3 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Emniyet Spor takımı da üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını Kaymakam Ahmet Ziya Filizer ile katılımcılar verdi. Kaymakam Filizer, bu tür etkinlikleri düzenlemekteki amaçlarının kurumlar arasındaki dostluğu pekiştirmek olduğunu belirterek, turnuvayı geleneksel olarak her yıl düzenleyeceklerini kaydetti.

Öğrenciler arası ses yarışması

Yumurtalık Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası ses yarışması düzenlendi.

Hippocampus Seyir Terasında gerçekleşen yarışmada Celal Vatanoglu, Saliha Güzel, Emine Happas Çekiç, Erdal Asker'in jüri üyeliğinde öğrenciler şarkılar seslendirdi.

Yarışmada Ganime Erzenci Orta Okulundan Elif Dahak birinci, Atatürk Orta Okulundan Ayhan Altan ikinci, Kaldırım Orta Okulundan Havva Nennioğlu üçüncü oldu.

Milli Eğitim Müdürü Salih Atilla, Yumurtalık'ta böyle bir yarışmanın ilk kez yapıldığını belirterek, iki aylık hazırlık ve provadan sonra öğrencilerin yeteneklerini sergilediğini söyledi.

Yarışmayı Kaymakam Asalet Karabulut, Belediye Başkanı Türkeş Filik ile davetliler izledi.

Kaynak: AA / Yerel

Yumurtalık Aladağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title