Haberler

Adana'dan Çağla Büyükakçay'a Özel Ödül Verildi

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında yetişen milli tenisçi Çağla Büyükakçay'a memleketi Adana'da, düzenlenen törenle başarı plaketleri verildi, üzerinde "Çağla Büyükakçay-Gururumuz" yazılı pasta kesildi.

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında yetişen milli tenisçi Çağla Büyükakçay'a memleketi Adana'da, düzenlenen törenle başarı plaketleri verildi, üzerinde "Çağla Büyükakçay-Gururumuz" yazılı pasta kesildi. Çağla, plaket törenlerinin ardından Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile korta çıkarak gösteri maçı yaptı.

Tenise 8 yaşında memleketi Adana'da başlayan, Grand Slam turnuvalarında tek bayanlarda oynayan ve turu geçen ilk Türk tenisçi olarak Türk tenis tarihine adını azdıran Çağla Büyükakçay ile gurur duyduklarını belirten ATDSK Başkanı Ali Baş, şöyle dedi:

"Çağla, 2013 Akdeniz Oyunları'nda teklerde ve çiftlerde altın madalyanın sahibi oldu. Dubai'de geçen ay yapılan turnuvada hem tekler, hem de çiftlerde çifte şampiyonluk elde eden ilk Türk tenisçi olarak bir kez daha Türk Tenis Tarihine adını yazdıran Çağla Büyükakçay'ı başarılarından dolayı kutlamak, kendisine de yoğun bir maç trafiği içerisinde yetiştiği kulübünde ağırlamak istedik. Gurur duyduğumuz sporcumuzla bir arada olmak çok güzel."

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY ADINA TENİS KORTU

Çağla Büyükakçay'a plaket verip altın takan ve kortta gösteri maçı yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise şöyle konuştu:

"Çağla hepimizin gururu. Çukurova Belediyesi olarak uluslararası standartlarda, büyük bir tenis kortu yaparak dünya yıldızlarını Adana'da korta çıkartmak istiyoruz. Bu tesise de Çağla Büyükakçay'ın adını vereceğiz"

ÇOK MUTLUYUM

Törenlerin ardından çocukken oyun molası verdiği parkta, şimdiler de sığmakta güçlük çektiği salıncaklarda DHA'ya açıklamalarda bulunan Çağla Büyükakçay, Adana'da, yetiştiği kulüpte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belireterek şunları söyledi:

"Burası benim yuvam, buradakilerin hepsi de benim ailem. Çok güzel günlerim geçti burada. Hedeflerimi bu kulüpte programladım. Bu güzel günü düzenleyen ve burada olan herkese teşekkür ederim."

Büyükakçay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in adını taşıyan Tenis Kortu projesini ise, "Sayın Başkana nazik ve sporsever düşüncesi için çok teşekkür ederim" dedi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağla Büyükakçay Soner Çetin Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title