Haberler

Adana'daki "Yanlış Adres Cinayeti"Nin Davası

Adana'da ayrı yaşadığı eşi ve 3 çocuğunu öldürmek istediği sırada, adresleri karıştırdığı için 14 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Adana'da ayrı yaşadığı eşi ve 3 çocuğunu öldürmek istediği sırada, adresleri karıştırdığı için 14 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Ç. (51), maktul Aleyna Erbil'in yakınları ile avukatlar katıldı.

Sanık Mehmet Ç. savunmasında, resmi nikahlı eşi H.Ç'den 15 yıldır ayrı yaşadığını, bu nedenle eşi ve çocuklarının kendisine husumet beslediğini ileri sürdü.

Oğlunun, beraber yaşadığı B.T'yi öldürdükten sonra kendisini arayarak şikayetçi olmaması konusunda tehdit ettiğini öne süren sanık, "Alkollü olduğum sırada eşim ve çocuklarımın yaşadığı sokağa girdim. Araçtan inmeden tüfeği camdan dışarı çıkarıp evin penceresine doğru, korkutmak amacıyla, 5 el ateş edip ayrıldım. Keşke ben paramparça olsaydım, o çocuğa bir şey olmasaydı. Her gün rüyama giriyor, 'Beni nasıl öldürdün' diyor. Allah ailesine sabır versin. Çok pişmanım" diye konuştu.

Sanığın nikahlı eşi H.Ç de ayrı yaşadığı kocasının kendisini ve çocuklarını sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Aleyna Erbil, 13 Eylül'de merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki evinde, kanepede oturduğu sırada pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralanmış ve kaldırdığı hastanede yaşamını yitirmişti. Polis olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Mehmet Ç'yi Konya'daki evinde yakalamış, zanlı tutuklanmıştı.

Sanık hakkında "kasten öldürme suçundan" müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Erbil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title