Haberler

Adana'daki İzinsiz Gösteri

Adana'da yasa dışı gösteri düzenleyen PKK/KCK terör örgütü yandaşlarına yapılan müdahalede gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Adana'da yasa dışı gösteri düzenleyen PKK/KCK terör örgütü yandaşlarına yapılan müdahalede gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, sözde "özerklik" ilan etmek için yasa dışı gösteri düzenleyen gruba yapılan müdahalede gözaltına A.Y, N.D. ve E.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

Polise atmaya çalıştığı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan A.Y. tekerlekli sandalyeyle binanın kapısına kadar getirildi.

Tekerlekli sandalyenin kapıdan geçmemesi nedeniyle şüpheli yürüyerek içeri alındı.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü yandaşlarının düzenlediği izinsiz gösteriye müdahale eden polis,  2 kişiyi gözaltına almıştı. Bir şüpheli ise gösteriler sırasında polise atmaya çalıştığı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanmış, tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title