Haberler

Adana'daki Emekli Derneklerine Operasyon

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Emekliler Derneğinin Adana şubelerine yönelik operasyonda yakalanıp adliyeye sevk edilen 5 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Emekliler Derneğinin Adana şubelerine yönelik operasyonda yakalanıp adliyeye sevk edilen 5 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, vatandaşlara yapılan kömür yardımıyla ilgili usulsüzlük iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, 17 Kasım'da gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 kişinin nöbetçi mahkemedeki işlemleri tamamlandı.

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı S.İ. ile Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı A.K'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Emekliler Derneği Adana şubelerine yönelik operasyonda Adana'da 4, soruşturmayla bağlantısı olduğu değerlendirilen bir kişi ise Ankara'da gözaltına alınmıştı.

Ekipler, şube binalarında yaptıkları aramalarda bazı evrak ve bir bilgisayarı incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürmüştü.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title