Haberler

Jandarma Eri, Nöbet Kulübesinde Başından Vuruldu

Güncelleme:

Jandarma karakolunda nöbet değişimi sırasında ağır yaralı olarak bulunan er, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Adana'nın Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Jandarma Karakolu'nda silahla başından vurularak ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BAŞINDAN VURULDU

Olay, saat 17.00 sıralarnında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafabeyli Jandarma Karakolu'na vatani görevini yapan 27 yaşındaki jandarma er Yılmaz B., nöbet değişimi sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahla başından vuruldu. Ağır yaralanan asker, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma er Yılmaz B., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KENDİ SİLAHI MI, YOKSA ARKADAŞININ SİLAHI MI?

Mustafabeyli Jandarma Karakolu'nda inceleme yapan jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Yılmaz B.'nin kendi silahıyla mı yoksa arkadaşının silahıyla mı vurulduğunu araştırıyor.

Kahramanmaraş'ın Elbistan nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Yılmaz B.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafabeyli Jandarma Karakolu Osmaniye Devlet Hastanesi Ceyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (83)

cengizzz:

inşl türktür. yoksa çok üzülürüm.

4
82
yanıtYanıtla
Ali can cihangir yuregirm@m.m:

Keşke sen ve senin gibiler gebersede biz uzulmesek. Mide bulandirici aşağılık pislik yuvalari

yanıt4
yanıt0
Türk:

ulan kansızsın, kitapsızsın sen, pis yaratık

yanıt0
yanıt1
altanK:

ölen insan olduğu için biz üzülüyoruzz. Asıl faşist siz olduğunuz bu yorumunuzdan belli. bak sana da türk ismi vermişler. annen kürt galiba senin :)

yanıt2
yanıt0
Gökhanm@m.m:

Herşeyden önce insan olmak lazım sana kızmıyorum seni yetiştirememişler.

yanıt0
yanıt0
zeliha:

Allah senin belanı versin şerefsiz köpekkkk. . .

yanıt0
yanıt0
cengize taze kan:

kürtmüş ögrendim ben nolcak şimdi

yanıt0
yanıt0
ASKERE KURBAN OL:

ÖLÜMÜNÜZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERİN ELİNDEN OLSUN. KAN V KİN KUSMANIZDAN BIKTIK USANDIK. SİZDEN NE ADAM OLUR NEDE HAYVAN. HAİN GELDİNİZ HAİN GİDECEKSİNİZ.

yanıt0
yanıt0
engin koç:

subay astsubayın evi taşınacak asker evi boyanacak asker kömürü taşınacak asker bütün subay asysubayın angaryası askerin sırtında kambur olmuş vaziyette uzman çavuşu komutan yaparlar verirler emrine askerleri hadi sen komutansın çıkın dağlara o da birşey zanneder askerlik subay ve astsubay için yan gelip yatma yeri istinalar kaideyi bozmaz

55
9
yanıtYanıtla
samsunluMobil-ANDROID:

DERSİMLİ sen hangi dünyada yasıyorsun ne içiyorsun, hep alevi ölüyormuşta hep kürt ölüyormuşta, senin baktığın pencere önemli bütün pislikleri, bölücülükleri senin gibiler yapıyor. en son bu ülke için ne yaptın acaba. askere gitmeyecekmiş gitmezsen gitme senin gibiler gitmesin zaten bu ülkenin sizin gibi bölücülere ihtiyacı da yok.

32
5
yanıtYanıtla
Türk:

ulan kansızsın, kitapsızsın sen, pis yaratık

0
1
zeliha:

Allah senin belanı versin şerefsiz köpekkkk. . .

0
0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title