Haberler

Adana'da Trafik Kazalarında 7 Kişi Öldü, 662 Kişi Yaralandı

Adana’da 2014 yılı Haziran ayı içerisinde meydana gelen 854 trafik kazasında 7 kişi öldü, 662 kişi yaralandı.

Adana'da 2014 yılı Haziran ayı içerisinde meydana gelen 854 trafik kazasında 7 kişi öldü, 662 kişi yaralandı.

Adana Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, emniyet ve jandarmaya bağlı trafik ekipleri tarafından 2014 yılı Haziran ayı içerisinde 133 bin 532 araç kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda kusurlu bulunan bin 937 araç trafikten men edildi, 456 sürücünün ise ehliyetine el konuldu.

Trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle 2014 yılı Haziran ayı içerisinde il sınırlarında toplam 434 maddi hasarlı, 414 yaralamalı, 6 ölümlü olmak üzere toplam 854 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 662 kişi yaralandı, 7 kişi hayatını kaybetti.

Adana'da trafik güvenliği ve vatandaşların can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirlerin arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, "Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destekleriyle katkı sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Trafik kazalarının azaltılması için sürücü ve vatandaşlarımızın da, daha duyarlı olmaları, özellikle hız limitlerine uymaları, hatalı şerit değiştirmemeleri, alkollü olarak araç kullanmamaları, diğer sürücülere ve yayalara saygılı olmaları, kural ihlali yapanların ise 155 ve 156 no'lu polis ve jandarma telefonlarına bildirilmesi hususlarında vatandaşlarımızın ilgisi ve desteklerine büyük ihtiyaç vardır" denildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Valiliği Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title