Haberler

Adana'da, Özgecan İçin Sevgililer Günü Etkinlikleri İptal Edildi

Mersin'e komşu olan Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenecek etkinlikler Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Özgecan Aslan'ın öldürülmesi nedeniyle iptal edilerek anmaya dönüştürüldü.

Mersin'e komşu olan Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenecek etkinlikler Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Özgecan Aslan'ın öldürülmesi nedeniyle iptal edilerek anmaya dönüştürüldü.

Adana Büyükşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Şinasi Efendi Caddesi'nde canlı müzik ve dans gösterilerinin yer aldığı bir dizi etkinlik düzenlemeye karar vermişken, dün akşam cadde üzerine konulan kırmızı kalp maketlerinin üzerine, Özgecan Aslan'ın fotoğraflarının bulunduğu ve 'Daha sevgi dolu bir dünya dileğiyle, sana kıyan elleri nefretle kınıyoruz' yazıları bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü imzalı posterler asıldı. Cadde üzerine Özgecan Aslan'ın büyük bir posteri de asılırken yerlere mumlar yakıldı. Caddeden geçen vatandaşlar, alana kırmızı karanfiller bırakarak Özgecan Aslan'ı andı.

MERSİN İDMANYURDU ÖZGECAN TİŞÖRTÜYLE SAHAYA ÇIKTI

Özgecan Aslan için Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, bugün deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi sahaya 'Özgecan'ımız yandı başka canlar yanmasın. Kadın istismarına hayır' yazılı tişörtle çıktı.

Özgecan Aslan'ın fotoğrafınında yer aldığı tişörtleri giyen Mersinli futbolcular tribünlerden de destek gördü.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde ise Özgecan Aslan için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi: "Mersin'in Tarsus İlçesi'nde haince katledilen Özgecan Aslan kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi sunar, katil zanlılarının hak ettiği cezaları almasını temenni ederiz."

DEMİRSPORLU TARAFTARLAR ÖZGECAN'I UNUTMADI

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un bugün saat 18.30'da deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçını izlemeye giden Demirsporlu taraftarlar da otobüslerinin üzerine 'Özgecan' yazılı pankart asarak yola çıktılar. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title