Haberler

Adana'da Okullararası Gençler ve Yıldızlar Güreş İl Birinciliği Yapıldı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Gençler ve Yıldızlar Güreş İl Birinciliği" tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Gençler ve Yıldızlar Güreş İl Birinciliği" tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen "Okullararası Gençler ve Yıldızlar Güreş İl Birinciliği" ne grekoromende 57, serbestte de 75 okuldan 350 sporcu katıldı.

İsmet Atlı Güreş Eğitim Müdürü ve Milli Güreşçi Miktad Birer, Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların 4 gün sürdüğünü belirtti.

Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Birer, şöyle devam etti:

"Kilolarında başarılı olan sporcular, ileri ki aylarda belirlenecek olan ilde yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler. Adana'da güreşin gelişmesinde çok büyük payı olan tesis ve malzeme konusunda önemli katkılarda bulunan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederiz."

Bu arada Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalara katılan, sporcu, antrenör, hakem ve görevlilere makarna ikramı yapıldı.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Tufanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mürsel Erçil, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Miktad Birer, Asım Savaş Spor Salonu Amiri Mehmet Durmaz, müsabakalara katılan Okulların Beden Eğitim öğretmenleri hakem ve antrenörler verdi.

Ayrıca müsabakaları Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Tufanbeyli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mürsel Erçil, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, Milli Eğitim Sarıçam İlçe Müdürü Seyhan Çelik, Spor Şefi Hanifi Altun ile Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır' da izledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tufanbeyli Türkiye Sarıçam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title