Haberler

Adana'da Nevruz Sakin Geçiyor

Adana'da Nevruz sakin geçiyor Daha önce Nevruz'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallelerde bu yıl olay olmadığı görüldü Özel harekat ve terörle mücadele ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, esnafın da kepenk kapatmadığı gözlendiADANA - Adana'da daha...

Adana'da Nevruz sakin geçiyor

Daha önce Nevruz'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallelerde bu yıl olay olmadığı görüldü

Özel harekat ve terörle mücadele ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, esnafın da kepenk kapatmadığı gözlendi

ADANA - Adana'da daha önce Nevruz'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallelerde bu yıl olay olmadığı görüldü.

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Adana'da polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis öncelikle bölücü terör örgütü PKK'nın daha önceki yıllar sık sık korsan gösteri yaptığı Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Denizli, Küçükdikili, Barbaros mahalleleri ve Çukurova Caddesi, Güney Kuşak Bulvarı'nda zırhlı araçlarla önlem aldı.

Özel harekat polisinin uzun namlulu silahlarla evlerin damlarına çıktığı mahallelerde kuş bile uçurtulmuyor. Geçen yıl Nevruz günü eylem yapıp polise molotof bombası, havai fişek atarak saldıran PKK yandaşları bu yıl sokağa çıkamadı. PKK'nın tehdidiyle geçen yıl kepenk kapatan esnafın ise bu yıl kapatmadığı görüldü. Polisin mahallelerde Nevruz nöbeti devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

PKK Genel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title