Haberler

Adana'da İşlenen Namus Cinayetinin Perde Arkası

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde yıllık iznini geçirmek için memleketine gelen uzman çavuş, 15 gün önce evlenen kız kardeşi ile sevgilisini kurşun yağmuruna tuttu.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevli Uzman Çavuş Süleyman Şahin (24), evlenecek kız kardeşi Eda Şahin'in (18) düğünü için 15 gün önce Adana, Kozan'a geldi.

"GELİP KIZINIZI ALIN"

Ancak iddiaya göre düğünden sonra yeni damat E.Ş., karısı Eda Şahin'in cep telefonunda, eski sevgilisi Yusuf Yaşar (22) ile fotoğraflarını gördü. E.Ş., durumu kayınbiraderi Süleyman Şahin'e, "Bu kızı benimle evlendirdiniz ama eski sevgilisiyle görüşüyor. Gelip kızınızı alın" sözleriyle aktardı.

ÖNCE AYAĞINDAN VURDU SONRA...

Bunun üzerine Süleyman Şahin, kız kardeşini alıp, Yusuf Yaşar'ın evine gitti. Yaşar, ağabeyi görünce kaçmaya başladı. Uzman Çavuş, beylik tabancasıyla önce ayağından vurduğu Yaşar'ı, başına 2 el daha ateş edip öldürdü. Şahin, daha sonra otomobile dönüp, bu kez kız kardeşi Eda'nın alnına ateş etti. Genç kadın da olay yerinde can verdi. Gelen polislere tabancasını teslim eden Şahin gözaltına alındı.

ZORLA EVLENDİRDİLER

Cinayetle ilgili şok detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Abisi tarafından öldürülen Eda Şahin'in amcasının oğluyla zorla evlendirildiği ortaya çıktı. Sevdiği biri olduğunu her fırsatta dile getiren genç kız, ailesini bir türlü ikna edemedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Şahin Yusuf Yaşar Kozan Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

özlemxx:

o kuzen bilmiyormuydu acaba kizin sevdiginin oldugunu? zorla evlendirildigini? bunu bilerek evleniyor sonra fotografini gördüm gelin alin diyo, dingil gönlü dolu bir kizi almak yakisiyormu erkeklige?

55
4
yanıtYanıtla
Asi:

Diline sağlık özlem katılıyorum sana

yanıt0
yanıt0
muhammed:

20 yasindan kücükler herzaman gözümde cocuk gibi gelir, ve bu kizin yasi daha 18 bile olmamis. Bir cahilikte yapmis olsa bedeli ölüm olmamilydi. Bir evlat kolay yetismiyor. .

43
3
yanıtYanıtla
guclu:

25 yas altı kısılerın suratlarından zaten saflık ve cocukluk akıyor her ne kadar buyudum deseler de nafıle

yanıt0
yanıt0
kozanlı:

arkadaşlar bu haber tamamıyla yalan ben damadıda kızıda ölen çocuğuda tanıyor kız zorla evlendirlimiyor kız damatla ilişkiyi kuruyor kız bir yıl boyunca damatala sözlü kalıyor yiyior içiyor geziyor bir yılın sonunda evleniyor ve gayet mutlu bir şekilde evini diziyor bir hafta antalyada balayını yapıyor herşey normal kız düğün hazırlığı yaparken arada birde çocukla görüşüyor ve malum fotografları çekiyor bunuda telenundan sildiğini zanediyor damatta bunu görüyor kızı ailesine teslim ediyorLütfen doğru haber yapın kız zorla evlendirilmemiş bunu kozanda yaşayan herkes biliyor

24
9
yanıtYanıtla
praklı:

gene adana?

24
8
yanıtYanıtla
emmioğlu:

Bilmediğiniz çok şey var kız zorla evlendirirmedi. Kız istedi evlenmeyi. sonucta namus abiside gerekeni yaptı kimse bilemez. salak salak bilmeden yorum yapman

6
24
yanıtYanıtla
hgyg:

sen nerden biliyosun be

yanıt0
yanıt0
praklı:

Sevenlere kıyılırmı be. O şerefsiz aradan çekilse idi kirletilmiş haliyle bile ölen genç alırdı . eminim. zira çok gördüm bu tür olayları. Sevenlere kıyanlara Allahta kıysın. Bu Ülkede para insanlıktan çook önde gidiyor çoook. Ama ne yaparsın aşkta karın doyurmaz bu ülkede.

25
3
yanıtYanıtla
....:

yazık abinin de hayatını kararttılar. iki cahil çocuğu mahvettiler. onlar canlarıyla ödedi ya geride kalan

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title