Haberler

Adana'da Hacı Adaylarına Seminer

Adana’dan 2016 yılında Diyanet veya acente organizasyonlarından birine kesin kayıt yaptıran hacı adaylarına yönelik hac eğitim seminerleri Ramazanoğlu Camiinde başladı.

Adana'dan 2016 yılında Diyanet veya acente organizasyonlarından birine kesin kayıt yaptıran hacı adaylarına yönelik hac eğitim seminerleri Ramazanoğlu Camiinde başladı.

Hac eğitim Seminerinde İl Müftüsü Arif Gökce, müftü yardımcıları İhsan Yeğen, A. Celalettin Altunkaya ile birlikte ilçe müftülerinden Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, İl Vaizi Samia Erkoç ve Hac ve Umre Şube Müdürü Muhsin Yeşildemir görev alacak.

Seminerin ilk gününde Adana İl Müftüsü Arif Gökce, hacı adaylarına ibadet bilinci ve hac ibadeti, yolculuğa çıkmadan önce maddi ve manevi hazırlık, hac ibadetinin gereği olarak bir arada yaşama bilinci, ana hatlarıyla hac ve umre menasiki, kadınlara özgü konular, haccın hikmeti ve hacdaki sembollerin anlamları, Hz. Peygamber Mescid-i Nebevi ve Medine konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Seminer sırasında bazı hacı adayların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Seminerler Ceyhan ve Kozan ilçelerinde de yapılacak ve 20 Mayıs Cuma günü kadar devam edecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Gökce Hac Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title