Haberler

Adana'da Gençler İl Teşvik Turnuvası Tamamlandı

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcili faaliyet programında yer alan ve yeni yılın ilk teşvik müsabakaları tamamlandı.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcili faaliyet programında yer alan ve yeni yılın ilk teşvik müsabakaları tamamlandı. Kız ve erkeklerde Çukurova Üniversitesi şampiyonluğu elde etti.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünleri altında bulunan Masa Tenisi Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva iki gün sürdüğünü, ilk gün 40 sporcu, ikinci gün ise ferdi olarak 50 sporcunun müsabakalara katıldığını söyledi.

Bu gibi turnuvalarla yeni yetenekleri keşfettiklerini belirten Taşkıran, dereceye giren sporcuları, hizmeti geçen hakem ve antrenörleri kutladı. Taşkıran, her zaman desteklerini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve ekibine teşekkür etti.

Bu arada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Ali Türemiş, Eski İl Temsilci Ünal Çenet, İl Hakem Kurulu Üyeleri Ertuğrul Şimşek ve Özdilek Çürük 22. Dönem Adana Milletvekili Kemal Sağ ile sporcu velisi Beyti Konur verdiler.

Turnuvada bireysel ve takım halinde dereceye girenler şöyle:

Bayan Takımlar: 1. Çukurova Üniversitesi (A) 2. Çukurova Üniversitesi (B) 3. Çukurova Üniversitesi (C) 4. Masa Tenisi İhtisas

Erkek Takımlar: 1. Çukurova Üniversitesi (B) 2. Gençlikspor (B) 3. Gençlikspor (A) 4. Masa Tenisi İhtisas

Tek Bayanlar: 1. Çağla Yağmur Konur 2. Aybüke Öner 3. Fatma Nur Kabakçı 3. Nisanur Kabakçı

Tek Erkekler: 1. Kaan Gündağ2. Ömer Özen3. Rıdvan Berk 3. Orhun Kara

Tek Karma: 1. Çağla Yağmur Konur 2. Aybüke Öner 3. Ömer Özen - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çukurova Üniversitesi Taşkıran Konur Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title