Haberler

Çocuk Gelişimi Öğrencisi Fuhuş Operasyonunda Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da, Çukurova Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi bölümünde öğrenci olan 42 yaşındaki Nurgül K., 2 kadın arkadaşıyla birlikte fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Adana'daki Çukurova Üniversitesi Uzaktan Eğitim Ön lisans Programları Çocuk Gelişimi öğrencisi 42 yaşındaki Nurgül K., 2 kadın arkadaşıyla birlikte fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

EKİPLERDEN RANDEVU TUZAĞI

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı üzerindeki bir apartmanda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Müşteri gibi hareket eden ekipler, 'Gül' takma adını kullanan Nurgül K.'yı cep telefonuyla arayıp, birlikte olmak istediklerini söyledi.

İKİ ARKADAŞIYLA BERABER KISKIVRAK YAKALANDI

Ekiplere, 2 kadın daha getireceğini belirten Nurgül K., 340 liraya anlaştı. Bunun üzerine Ahlak Bürosu ekipleri, Nurgül K.'nın verdiği adrese gitti. Apartman dairesine giren ekipler, evini fuhuş için kullandıran 38 yaşındaki Tülay B. ile 31 yaşındaki Aysel Ü. ile Nurgül K.'yı gözaltına aldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Aysel Ü., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Nurgül K., ile Tülay B., 'fuhuş yapmak, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Üniversitesi Seyhan Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

)):

ADANADA SIRADAN BİR GÜN

35
4
yanıtYanıtla
ADANALI:

YUH BE İNSANLIK ÖLMÜŞ BEN ADANADA YAŞIYORUM AMA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BAZI İNSANLAR GÜZEL ADANAMIZI LEKELEDİLER ADINI KÖTÜYE ÇIKARDILAR, HERGÜN AYRI BİR VAKA YOK CİNAYET, YOK TECAVÜZ VS DAHA NELER NELER ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN, ARKADAŞLAR BU TÜR PİSLİĞİ YAPANLAR CAHİL İNSANLAR KANDIRILIYORLAR OKUDUĞU HALDE CAHİL OLAN İNSANDA VAR TABİ ADANADA, GERÇEK ADANALILAR İYİ SEVECEN HOŞGÖRÜLÜ İNSANLARDIR, BU TÜR VAKALARA BULAŞANLAR BIRAKIN ADANALI DEMEYİ İNSAN DENİLEMEZ BUNLARA, ÇÜNKU BUNLAR PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN BENCİL, NANKÖR İNSANLARDIR. . . . . . . .

24
3
yanıtYanıtla
hakan:

samsun bitti sıra adanada

24
3
yanıtYanıtla
TuraniD:

ısrarla ADANA haberi arayıp ''yine mi ADANA?'' yorumu yapacaklar beğeniniz

25
2
yanıtYanıtla
Ankaralı Mobil-ANDROID:

adanalilar araniz 1 tane iyi insan cikmaz mi evet cikmadi :)

24
1
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

RTE SORUMLUSUDUR,ALLAH HESABINI SORACAK. VESSELAM

11
14
yanıtYanıtla
dxx:

adanayı yakın komple kurtulalım

11
13
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Vallahi adana insanı böyle degil terorist cıkmaz polise taş atmaz evet kavga olayı var ama yoldan geceni durdurup kavga etmezler sen karışmadıgın sürece zararı yoktur göç yemin ederim onlar yapıyor

20
3
yanıtYanıtla
adanammobilWeb@haberler.com:

Adana kadar başınıza taş düşsün yeter memleketimizle ugraştıgınız

4
19
yanıtYanıtla
kagızmanlı Mobil-IOS:

adana adana adana

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title