Haberler

Adana'da Filmleri Aratmayan Firar! Demir Parmakları Elleriyle Esnetip, Kaçtı

Güncelleme:

Adam öldürmeye teşebbüs ve hırsızlık suçlarından yakalanan şahıs, 3. kattan atlayıp kaçtıktan sonra, yakalanıp konduğu nezarethaneden de, demir parmaklıkları eliyle esnetip kaçtı.

Adam öldürmeye teşebbüs ve hırsızlık suçlarından yakalanan bir kişi Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün 3. katından atlayıp kaçtıktan sonra, Adana'nın Karataş ilçesinde yakalandı. Burada da nezarethanenin demir parmaklıklarını esneterek kaçan zanlı Adana polisi tarafından yakalandı.

NEZARETHANENİN DEMİR PARMAKLIKLARINI ELİYLE ESNETTİ

Tolgahan K. (23) adam öldürmeye teşebbüs ve hırsızlık suçundan aranırken Mersin'de yakalandı. Zanlı burada emniyet müdürlüğü binasının 3. katından atlayarak kayıplara karıştı. 11 Temmuz günü Adana'nın Karataş ilçesinde yakalanan zanlı ilçe emniyet müdürlüğü nezarethanesine konuldu. Ancak zanlı burada nezarethanenin demir parmaklıklarını eliyle esneterek arasından çıkıp kaçmayı başardı. Zanlının kaçtığını fark eden polis her yerde onu aramaya başladı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, zanlının bulunması için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde çalışan deneyimli polislerden özel ekip kurulması ve zanlının mutlaka yakalanması talimatını verdi. Bunun üzerine polis özel ekip oluşturarak zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis dün zanlının Yüreğir ilçesinde bir evde olduğunu tespit etti.

"DEMİR PARMAKLIĞI NASIL AÇTIN?"

Polis şafak vakti eve baskın yaptı. Polis zanlının kaçma ihtimaline karşılık önce evin etrafını sarıp daha sonra da içeri girdi. Evde yakalanıp emniyete getirilen zanlı emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Hırsızlık ve adam öldürmeye teşebbüs ile emniyetten kaçma suçlarından adliyeye sevk edilen zanlı basın mensuplarının "Demir parmaklığı nasıl açtın" sorusuna "ellerimle açtım" diye yanıt verdi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karataş Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title