Haberler

Adana'da Fatma Güldemet Sarı Sevinci

Adanalılar, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasını sürpriz olarak değerlendirdi.

Adanalılar, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasını sürpriz olarak değerlendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kabinede Fatma Güldemet Sarı'ya yer vermesi Adana'da büyük sevince sebep oldu. Adanalılar, "Böyle bir şey beklemiyorduk ama duyunca çok sevindik. Tabi Adanamızın gururu milletvekilimiz, bakan olunca herkes şaşırdı. Bize büyük bir sürpriz oldu. Mutluluktan uçuyoruz. Hak ettiği yeri bulduğunu düşünüyoruz. Onu çok seviyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlar, Bakan Sarı'dan Adana'nın kentsel sorunlarının düzenlenmesi ile ilgili isteklerini iletti.

FATMA GÜLDEMET SARI KİMDİR

1970 Malatya doğumlu Sarı, Mimar Sinan Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Sarı, aktif siyaset hayatına 2008 yılında AK Parti Çukurova Kurucu İlçe Başkanı olarak başladı. 2011 genel seçiminde Adana 7'inci sıra milletvekili adayı olan Sarı, 2012-2014 yılları arasında AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevinde bulundu. 7 Haziran seçimlerinde Adana'dan AK Parti Milletvekili seçilen Sarı, 1 Kasım'da partisinden aday gösterilerek, yeniden milletvekili oldu.

Bekar olan Fatma Güldemet Sarı, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı'nda oluşturulan 64. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Güldemet Sarı Ahmet Davutoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title