Haberler

Adana'da Elektrik Kesintisi

Adana’nın Karaisalı, Seyhan, Karataş, Yüreğir, Ceyhan ve İmamoğlu ilçelerinde pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Adana'nın Karaisalı, Seyhan, Karataş, Yüreğir, Ceyhan ve İmamoğlu ilçelerinde pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 10 Ocak Pazar günü, Karaisalı İlçesi Sadıkali Mahallesi'ne 09: 00-15: 00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle, Seyhan İlçesi Yenidam ve Sarıhamzalı Mahalleleri ile Serdal Adalı At Çiftliği, YSE Su Pompası, Zaman Gıda, Durmaz Kardeşler, M.Ali Balkaya, Yiğit Plastik, NÇS Tarım, M.Ünal ve G.Sofuoğlu Çiftliği, Murat Dilmen, Mehmet Yasemin, Kıvanç Tekstil, Oğuz Ayhan, Mehmet Tap, SASA Su Pompası ve Toros Gübre'ye 07: 00-15: 00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle, Karataş İlçesi Tuzla Mahallesi sulama amaçlı trafolara 09: 00-12: 00 saatleri arasında hat tadilatı çalışması nedeniyle, Yüreğir İlçesi Vayvaylı Mahallesi'ne 07: 00-15: 00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle, Ceyhan İlçesi Küçükmangıt, Mercimek, Akdam, Avcılar, Ağaçlı, Çatalhöyük, Sarıbahçe, Yeşilbahçe, Yeşildam, Camuzağılı, Küçük Camuzağılı, Köröküz, Haydarağa Üçdutyeşilova ve Yörükler Mahalleleri ile Büyükmangıt İçme Su Pompası ve Tavuk Çiftliği'ne 07: 30-16: 30 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle, İmamoğlu İlçesi Danacılı Mahallesi ve Sırkıntılar Çiftliği'ne 07: 30-16: 30 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüreğir Karataş Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title