Haberler

Adana'da Derbi Heyecanı

Ptt 1'inci Lig'de yer alan 2 Adana takımının pazar günü oynayacağı derbi maçın heyecanı, taraftarları sararken 2 ekip, zorlu maç için hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

Ptt 1'inci Lig'de yer alan 2 Adana takımının pazar günü oynayacağı derbi maçın heyecanı, taraftarları sararken 2 ekip, zorlu maç için hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

ÜNAL KARAMAN: "KALİTELİ BİR MAÇ OLSUN"

Adana Demirspor teknik direktörü Ünal Karaman, pazar günü saat 15.30'da başlayacak mlüsabaka konusunda şunları söyledi:

"Hiçbir teknik direktör, derbi maça hazır değiliz, ifadesi kullanmamıştır. Ben de böyle bir ifade kullanmayacağım. Adana'nın 2 güzide kulübü müsabaka oynayacak. Tabiki bu ne ilk, nede son müsabaka olacak. Bunu biz her maçımıza hazırlandığımız şekliyle, kazanmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah, herhangi bir kazanın, belanın, sakatlığın, olumsuzluğun olmadığı ve taraftarların kaliteli maç izleyeceği bir müsabaka olur. Hak eden kazanasın. Uzun haftalardan beri sakatlığı, eksikliği yaşayan bir takımız. Ancak hiçbir zaman sakat ve olumsuzluklar ile ilgili bir mazeretimiz olmadı. Hafta sonu oynayacağımız maçada çıkan kadromuzla ve sonradan katılacak arkadaşlarımızla tamamen kazanma adına çalışmalarımız söz konusu olacak. Sahaya hangi kadromuz çıkarmışsa, o maçı bize kazandıracak kadro olacak."

GÜVENÇ KURTAR: "TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET"

Adanaspor teknik direktörü Güvenç Kurtar ise derbi müsabakasına mutlaka kazanmak için çıkacaklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Adana Demirspor'da aynı düşünceler içerisinde. Biz iyi futbol oynuyoruz, iyi şeyler yapıyoruz. Bunu herkes görüyor. Çok pozisyona giriyoruz. Bu maçta da tek hedefimiz var galibiyet. İnşallah galip gelerek bütün taraftarlarımız sevindirmek istiyoruz. Adana Demirspor'da şampiyon olmak, Süper Lig'e çıkmak istiyor. Onlar için de çok önemli maç. Bana göre biz Adanaspor olarak biraz daha ağır basıyoruz. İnşallah maçtan galibiyet ile ayrılmayı bekliyoruz."

ÖZGÜRCAN'LA MERTHAN: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Adana Demirsporlu Özgürcan ile Adanasporlu Merthan ise derbi maça takım olarak hazır olduklarını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adanaspor Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title